2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی

1694 بازدید | 29 پست

دوستان خونریزی بعدش چجوری بود واستون ؟؟دیروز پری اومد، اما نه درد دارم نه لخته دفع کردم ، حتی از پری های قبلا هم سبکتره 😐😐😐

طبیعیه؟؟

خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چرا ماله من خیلی معمولی و سبکه !؟ ممکنه اولشه ؟؟ 

واسه منم خیلی سنگین نبود میشه گف مثل قبلیا بود

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
اره 121 بود دو روز بعدش شد کمتر از یک ، بعده 25 روز تاخیر بدون دارو پری اومده اما خونریزیم سنگین نیس ...

منم اولش لکه بود بعد خون تیره بعد شد سیلاب دردم داشتم لخته هم بود بعد بتام شد ۲۳ و سقط شد ۱۰روزم خونریزی داشتم 😞

واقعا؟؟ بعده چند روز تاخیر پری اومد واست؟؟ بعدش کی اقدام کردی؟ باردار شدی؟

من موعدم لکه بینی داشتم وبی بی چک مثبت شد و آز مثبت ...ولی بتا پایین بود صبر کردم چند روز دیگه ...دیدم دکه بینی تبدیل به خونریزی شد رفتم آز که دیدم بتا شده ۱ ...الانم روز ۵ پریودم باز این ماه اقدام میکنم...بلافاصله بعد پریود.تو چند ماهه اقدامی؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
منم اولش لکه بود بعد خون تیره بعد شد سیلاب دردم داشتم لخته هم بود بعد بتام شد ۲۳ و سقط شد ۱۰روزم خون ...

اها ، فک کنم شما با خونریزی بتات افت کرده که خونریزی شدید بوده ، من بتام بیست روز پیش افت کرد ، و با تاخیر زیاد پری اومد ، فک کنم نطفه جذب شده نه دفع ک خونریزیم شدید نیس، مرسی عزیزم ، انشاالله خیلی زود مامان میشی❤

خدایا شکرت💜
من موعدم لکه بینی داشتم وبی بی چک مثبت شد و آز مثبت ...ولی بتا پایین بود صبر کردم چند روز دیگه ...دی ...

من پارسال اولین اقدام دوقلو باردار شدم که کورتاژ شدم چون قلبشون نزد ، تقریبا پنج ماهه که دوباره اقدامم ،از روز موعدم بیبی چکم هاله داشت تا یک هفته اما پررنگ نشد ، رفتم ازمایش بتا 121بود دو روز بعدش کمتر از یک شد و اصلا لک بینی نداشتم ، بعده 25 روز تاخیر پری اومده، منم بعده پری دوباره میرم اقدام ، شما دکتر نگفت علتش چی بوده؟ من یکم پرکاری تیروئید دارم

خدایا شکرت💜
من پارسال اولین اقدام دوقلو باردار شدم که کورتاژ شدم چون قلبشون نزد ، تقریبا پنج ماهه که دوباره اقدا ...

من دکتر نرفتم بعد آزمایش ...یدونه هم سونو رفتم گفتن مشکلی نبوده...قبل اقدام چک آپ قبل بارداری رفتم اگه مشکلی بود میگفت...گفت برو طبیعی اقدام کن

من دکتر نرفتم بعد آزمایش ...یدونه هم سونو رفتم گفتن مشکلی نبوده...قبل اقدام چک آپ قبل بارداری رفتم ا ...

اره پس مشکلی نیس عزیزم ، منم واسه تیروئیدم رفتم زیر نظر متخصص غدد قبل این بارداری ، بهم هیچ دارویی نداد ، گفت فقط باید از استرس دور باشی و تیروئیدت مشکلساز نیس فعلا ، گف باردار شدی بیا که اینجوری شد ، انشاالله خیلی زود دوتامون طعم شیرین مادر شدنو میچشیم

خدایا شکرت💜