2777
2789
عنوان

مهمون داشتیم

236 بازدید | 17 پست

از شهرستان اومدن خونمون ک برن دکتردیشب رسیدن اخرشب الانم رفتن برا بچه دارشدن

هردوشون هی سرفه میکردن 😔زنه گف سرماخوردم دادم ب شوهرم شوهره هم میگف دیشب بستنی خوردم توسرما ازاونموقع سرفه میکنم حالااسترس گرفتم نمیدونم چیکارکنم اب نمک قرقره کردم ولی خب بنظرم فایده ای نداره اگ کرونا داشتن😪😢من بچه کوچیک دارم چیکارکنم حالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینجور مواقع باید پیچوند مهمون رو وقتی زنگ زده بودن میگفتی نیستیم 

فامیلن اخه نمیشدبرا دکتر اومدن از راه دور بگم کجاییم ک خونهزنیستیم قبلش احوال پرسی کرده بودیم میدونست خونه ایم 

اخ نگو. منم دیشب سوار تاکسی شدم یه مرده هم نشست و هی سرفه میکرد منم شیشه رو دادم پایین و الکلو از کی ...

فک نمیکنم فایده داشته باشه اخه منم مثلا دور مینشستم ولی این هی سرفه میکرد عین خیالش نبود

فقط سرفه میکنه یارو هی میگه کرونا ندارم والا من کرونا ندارم😔وای خدا چی ب سرمون اومد 

میدونی اسی حرفت اصن خوب نیس یابگونیاییدیااگ اومدن همه چیوبپذیرحتی کرونارون اینکه بشینی پست سرشون حرف بزنی

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
میدونی اسی حرفت اصن خوب نیس یابگونیاییدیااگ اومدن همه چیوبپذیرحتی کرونارون اینکه بشینی پست سرشون حرف ...

الان اینجا کسی نمیشناسه ک منم گلشونو ب اشنانمیکنم ولی خودم ترسیدم یهو

فامیلن اخه نمیشدبرا دکتر اومدن از راه دور بگم کجاییم ک خونهزنیستیم قبلش احوال پرسی کرده بودیم میدونس ...

بیشتر از اونا سرفه میکردی پشت گوشی کیه به کیه الکی میگفتی ناخوش احوالم 

تو اینجور مواقع آدم باید به فکر خودش باشه شوخی بردار نیست که ان شاءالله که چیزی نیست اگه احساس میکنی گلو درد اینا داری آویشن پونه و گل پنیرکی دم کن یکمم زنجبیل بنداز توش بخور

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!