2777
2789
عنوان

کار میخوام

111 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من رشتم زبانه و و کار مشاوره کنکورم انجام میدم. اما توی خود بازار کار زبان نمیدونم آموزش زبان حقوقش بهتره یا  ترجمه. به نطرتون توی کدوم راه مهارتمو زیاد تر کنم که بتونم باش کار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم آموزش خصوصی زبان 

اگه کارت خوب باشه خانواده هایی هستن که میخوان برن خارج از کشور و باید زبانشونو طی چند ماه تقویت کنن اگه خودی نشون بدی کارت راه میفته 

یا آموزشگاه زبان بزنی 

سلام شبتون بخیر

ما تولیدی داریم انواع شلف ها و آیینه ها . ساعت و دستبند .... 

به یه مدیر فروش نیاز داریم که تلفنی محصولات رو بفروشن . 

برای مثال : من عکس هارو همراه با توضیحال براتون ارسال میکنم و شما در محیط هایی مثل اینستاگرام . وبلاگ . و کانال های تلگرامی تبلیغ میکنین و هرچقدر سفارش گرفتین اطلاع میدین تا من براتون بفرستم . درآمد شما هم مستقیم از سفارشاتی میشه که میگیرید. 

مثلا من پایه گلدان رو به شما میدم ۸۵ ،درصورتی که بیرون ۱۶۰ میفروشن . و شما میتونین خودتون روش سود بکشین و به فروش برسونید . چون نزدیک عید هست فروشمون خیلی بالاست برای همین دنبال مدیر فروش هستیم . 

سوالی داشتین درخدمتم 🌹

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟