2777
2789
عنوان

صفحه سیاه

79 بازدید | 14 پست

من به دخترم 

یه دختر که از اول هیچ دختر دیگه ای رو نتونست تو زندگیش واردکنه

حتی چندبارم سعی کرد ولی بعد چندوقت از اون دوستش سرد شد 

چیکار کنم؟

نمیتونم با دخترا رابطه خوبی داشته باشم

و اگرم داشته باشم زود سرد میشم و بدم میاد 

درمورد پسراهم وقتی حس میکنم یه پسر دوسم داره ولش میکنم

میرم سمت پسرایی که به قولی مغرورن 

وقتی هم که میگن دوست دارم ولشون میکنم 

خسته شدم 

هر روز افسرده تر از روز قبل میشم

کله فامیل میگن مغرورو خشکم ولی نمیدونم چمه 

نمیخوام باور کنم راس میگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاور

خونوادمم حس میکنم تو این حسم‌ نقش داشتن

چون از اول نذاشتن زیاد با دخترا برم بیرون 

همیشه محدودم کردن 

الان که میخوام برم تو جامعه نمیتونم 

حس میکنم مسخره ام میکنن 

من خودمم با دخترای دور ورم خیلی ارتباط برقرار نمیکنم یعنی نمیتونم به عنوان دوست قبولشون کنم باید یکیو پیدا کنی که شخصیتش بهت نزدیک باشه.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
من خودمم با دخترای دور ورم خیلی ارتباط برقرار نمیکنم یعنی نمیتونم به عنوان دوست قبولشون کنم باید یکی ...

یه دختر هست 

اونم رفته رفته داره از چشمم میوفته 

نمیدونم‌

حس میکنم هرکاری میکنم میکنه 

نمیدونم به نظرم بهتره از یه متخصص کمک بگیرین،حتما هم لازم نیست بری میتونی زنگ بزنی

میتونی از مشاوره تلفنی بهزیستی استفاده کنی شماره اش ۱۴۸۰ بالاخره یه راهکاری جلو پات میزارن.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
ممنون 

خواهش میکنم.