2777
2789
عنوان

آرایشگری

94 بازدید | 5 پست

سلام خانوماامیدوارم حالتون خوب باشه،، من دوره ارایشگری ودارم میگذرونم قصدداشتم رشته ی شنیون کاری وتخصصی برم دنبالش و هزینه کنم براش تا حرفه ای بشم تااین که خانومی ک تواموزشگاه بهمون اموزش میده بهم پیشنهادداد ک برم دنبال میکرو پیگمنتیشن(فیبروز ابرو،، بن مژه،، خط چشم،، خط لب و... ) و تخصصی ادامه اش بدم خواستم نظرشمادوستان و بدونم کدومش بهتره وبازارکارش خوبه؟؟ازچن نفر پرسیدم و بیشترمیکرو... روپیشنهاددادن ممنون میشم اگه تجربه ای دارین وازبازار کارش باخبرین نظربدین🙏🙏

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

بله پیشنهاد خوبیه الان همه خواهانشن 

فقط وقت میزاری بری دنبالش برو زیر نظر استاد خوب و معروف چون بعدا واست امتیاز محسوب میشه و اینکه تو سالن های معروف شهر جذبت میکنن

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بله پیشنهاد خوبیه الان همه خواهانشن  فقط وقت میزاری بری دنبالش برو زیر نظر استاد خوب و معروف چ ...

بله میخوام برم تهران زیر نظریه استاد خوب دوره ببینم و مدرکم و بگیرم فقط میشه یکم اگه سررشته دارین راجبش برام توضیح بدین اینکه چیکارکنم ک موفق بشم تواین رشته ممنون 

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله میخوام برم تهران زیر نظریه استاد خوب دوره ببینم و مدرکم و بگیرم فقط میشه یکم اگه سررشته دارین را ...

نه عزیزم سررشته ای ندارم فقط چون یکی از فامیلامون زیر نظر استاد معروف دوره دیده بود بعد از گرفتن مدرک تو یکی از سالن های خوب استخدام شد بدون دردسر و سرمایه داره کار میکنه حقوق میگیره و اینکه مشتری ها کارشو دیدن پسند کردن هرجا بره میتونه کار کنه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜