2777
2789
عنوان

اسپینا بیفیدا

1232 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

کسی نوزادش مشکل اسپینا بیفیدا داشته؟ یا همون مهره کمر شکاف دار؟ 

من امروز پسرمو بردم سونو 52 روزشه یه اس بی خفیف داشت پشتشم مو داره

البته دکتر سونو گفت چون زود به دنیا اومده احتمالش هست درست بشه ولی من تو نت چیز دیگه ای خوندم خیلی میترسم

ممنون میشم اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم دکتر متخصص برو، به چیزایی که توی نت نوشته اهمیت نده، همیشه بدترین احتمال‌هارو مینویسن. احتمال خیلی زیاد طی رشد نی نی درست میشه🌺💚🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

گلم دکتر متخصص برو، به چیزایی که توی نت نوشته اهمیت نده، همیشه بدترین احتمال‌هارو مینویسن. احتمال خی ...

ممنون عزیزم حتما میبرمش 

دوستم یسوال دارم شما مشکل پسرتون برطرف شد میشه راهنمایی کنید ؟

سلام عزیزم 

پیش متخصص اعصاب بردم معاینه کرد گفت سالمه پسرم

خداروشکر تا الان که دوسال و ۸ ماهشه مشکلی نداشته

سلام عزیزم  پیش متخصص اعصاب بردم معاینه کرد گفت سالمه پسرم خداروشکر تا الان که دوسال و ۸ ماهش ...

یعنی گزارش اسپینابیفیدا داشته ولی مهم نبوده درسته چون یمدل هست ک مخفی خیلیا دارن اصلا نمیدونن 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم  پیش متخصص اعصاب بردم معاینه کرد گفت سالمه پسرم خداروشکر تا الان که دوسال و ۸ ماهش ...

یعنی گزارش اسپینابیفیدا داشته ولی مهم نبوده درسته چون یمدل هست ک مخفی خیلیا دارن اصلا نمیدونن 

وخدایی که بشدت کافیست