2777
2789
عنوان

نی نی ۴ ماهه

100 بازدید | 18 پست
عنوان
59 بازدید| 13 پست

سلام بچه ها 

میخواستم بدونم کسی نی نی ۴ ماهه داره 

من خدا یه دختر بهم داده که امروز شد ۴ ماهش تا ۳ ماهگیش که سر کولیک خیلی اذیتم کرد ولی الآنم همش روزا غر میزنه جیغ میکشه بد خوابه نیم ساعت چرت میزنه به زور روی پاهام بعدشم که بلند میشه مدام نق نق میکنه

شبا هم تقریبا ۱۰ شبی هست که سر یه ساعتی جیع میکشه بلند میشه شیر نمیخوره سر ساعت ۷ و ۸ و ۹ صبحم بیدار میشه 

چی کار کنم به نظرتون مریض شدم به خدا دست تنها هم هستم شوهرمم خیلی کمک نمیکنه همش میگه پس قدیما چی کار میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید فضولی میکنم نی نی شما هم روزا خیلی غر میزنه 

خواهش گلم راحت باش

ن زیاد غر نمیزنه همون موقع شیر یا وقتی خیس می‌کنه یا خوابش میاد دخترمن تا چهارماهگی دل درد میشد شبا گریه میکرد

راستی از آخر ماه سوم دیگه لثه هاش شروع می‌کنه سفت شدن دیگه غرغراش هست یه چند وقت همینطوره باز خوب میشه بعد دوباره همینجوره

...

وای خدا یاد پسرم افتادم اون جیغ نمی‌زد ولی زمین نمیموند نق میزد الآنم باردارم درد گرفتم که می‌خوام چیکار کنم تازه راحت شده بودم

به خود بچه هم بستگی داره من بچه اولم خیلی اذیتم می کرد اصلا خواب نداشتم همش جیغ و گریه. ولی دومی خیلی آرومتره و خودمم کپتر استرس دارم به خاطر بچه!!!

مثلا بچه اولم تا گریه می کرد سریع می دویدم بغلش می کردم تا ببینم مشکلش چیه و آرومش کنم ولی بچه دوم گاهی اوقات که گریه می کنه و می بینم مشکلی نداره می زارم یکم گریه کنه تا انرژیش تخلیه بشه بعد شیرش می دم راحت می خوابه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

آره لثه هاشم خارش داره براش با پارچه  یا قاشقی که تمیزه ماساژ میدم دوست داره 

مدامم تو بغلمم میگیرمش 

ولی بدتر از همه اینه که پامو میذارم تو ماشین انقدر جیغمیزنه و گریه میکنه که خدا میدونه

چند وقت پیش تا بردیمش دکتر و برگشتیم ۵ ساعت تموم تو ماشین گریه کرد تو ترافیکم بودیم دیگه هلاک شدم به خدا