2821
2789
عنوان

گچ کتری

356 بازدید | 16 پست

من ی کتری دارم سه ساله دارم ازش استفاده میکنم

مارکشم یونیکه

همیشه تو استکانم گچ میاد

چیکار کنم بنظرتون؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

از اب تصفیه استفاده کنید 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گچ نیست آهکه،اول با سیم خشک توشو حسابی بساب،بعد بشورش ابشو خالی کن،1لیوان سرکه سفید یه لیوان اب بریز بجوشه اگه کتریت بلنده بیشتر بریز

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
گچ نیست آهکه،اول با سیم خشک توشو حسابی بساب،بعد بشورش ابشو خالی کن،1لیوان سرکه سفید یه لیوان اب بریز ...

اینکارو کردم فایده نداره

وقتی آب جوش اومدقبل اینکه بزنی روی فلاسک زیرشو خاموش کن یه 2تا3 دقیقه صبر کن بعد یکم سر کتری رو خالی کن که اون گچا برن بعد بزیز توی فلاسک

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

گچش رو بگیر با رسوب گیر .‌یا سرکه و اب بجوشه یا یه تیکه لیمو خشک بنداز توش و بزار بجوشه اینو دوستم یادم داده البته هنوز امتحان نکردم ولی خوب میدونم دوستم کدبانو هست 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
وقتی آب جوش اومدقبل اینکه بزنی روی فلاسک زیرشو خاموش کن یه 2تا3 دقیقه صبر کن بعد یکم سر کتری رو خالی ...

مرسی 

فلاسک چرا؟

چایی رو تو قوری دم میکنم

مرسی  فلاسک چرا؟ چایی رو تو قوری دم میکنم

اهاااان خوب من خودم توی فلاسک درست میکنم چایی رو...اشکال نداره همینکارو باقوری انجام بده

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
گچش رو بگیر با رسوب گیر .‌یا یه تیکه لیمو خشک بنداز توش و بزار بجوشه اینو دوستم یادم داده البته هنوز ...

ببین گچش رو هم که میگیرم تا چند روز رنگ و طعم چایی بده

بعد دوباره پر از رسوب میشه

ببین گچش رو هم که میگیرم تا چند روز رنگ و طعم چایی بده بعد دوباره پر از رسوب میشه

کجایی که اینقدر ابتون رسوب داره؟؟تهران شنیدم خیلی ابش بد شده

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

ببین وقتی کتری نو هست اولش چایی بد رنگ میشه به مرور که توش گچ میبنده رنگ چایی هم درست میشه اگه مرتب گچشو بکنی چاییت بد میشه من خودم چند ماهی یکبار یکم گچشو باسیم میشورم که کترم سنگین نشه

ببین گچش رو هم که میگیرم تا چند روز رنگ و طعم چایی بده بعد دوباره پر از رسوب میشه

پس مال ابه بعضیاکتری بدون اب میذارن روگاز خوب داغ شه یعنی داخلش نگاه کنی میبینی اصلارطوبت نیست بایه دستگیره برش داراب یخزده بریز پشت کتری  یامیتونی بایه قاشق اروم اروم ضربه بزنی رسوباش کنده بشن نزنی سوراخش کنی