2777
2789
عنوان

نی نی ۴ ماهه

76 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

میخواستم بدونم کسی نی نی ۴ ماهه داره 

من خدا یه دختر بهم داده که امروز شد ۴ ماهش تا ۳ ماهگیش که سر کولیک خیلی اذیتم کرد ولی الآنم همش روزا غر میزنه جیغ میکشه بد خوابه نیم ساعت چرت میزنه به زور روی پاهام بعدشم که بلند میشه مدام نق نق میکنه

شبا هم تقریبا ۱۰ شبی هست که سر یه ساعتی جیع میکشه بلند میشه شیر نمیخوره سر ساعت ۷ و ۸ و ۹ صبحم بیدار میشه 

چی کار کنم به نظرتون مریض شدم به خدا دست تنها هم هستم شوهرمم خیلی کمک نمیکنه همش میگه پس قدیما چی کار میکردن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماتااطلاع ثانوی وتازمانی که شوهرت قبول نکرده  بچه روازخونه بابات نیوردی دیگه بچه دارنشو🙄🤐

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
رفلاکس داره  کولیت خوب شده  ولی این بدخوابی و شید نخوردن و جیغ زدن رفلاکس هست از ۳ ۴ماه ...

عزیزم دارو ساشه امپرازول و مولتیلیومم میخوره 

دکتر شیر خشک ببلاک آی آر هم تجویز کرده ولی خب شبو روز همش نیم نیم ساعت میخوابه و بقیشم در حال بازی و غر زدن یه کله

عزیزم دارو ساشه امپرازول و مولتیلیومم میخوره  دکتر شیر خشک ببلاک آی آر هم تجویز کرده ولی خب شب ...

دوستان کسی مثل من نبوده ؟؟؟

تو رو خدا اگر کسی راهی بلده دریغ نکنه ایشالله حضرت زینب جوابگوش باشه خواهش میکنم

عزیزم دارو ساشه امپرازول و مولتیلیومم میخوره  دکتر شیر خشک ببلاک آی آر هم تجویز کرده ولی خب شب ...

شبا هم همتمن ماساژ  بده با روغن زیتون کمی بهت عادت کرده شیر خودت میخور ه یاشیشه بهش میدی 

کاربر قدیمی هستم بعد از هشت ماه امدم 
شبا هم همتمن ماساژ  بده با روغن زیتون کمی بهت عادت کرده شیر خودت میخور ه یاشیشه بهش میدی

شیر خودم تا ۲ ماهگی خورد بعد  یهو سینمو نگرفت هرکاری کردم خشک شد 

شیر خشک با شیشه

شیر خودم تا ۲ ماهگی خورد بعد  یهو سینمو نگرفت هرکاری کردم خشک شد  شیر خشک با شیشه

توی شیشه واسش عرق رازیانه بزار   همیشه بزار خسته بشه بعد بخوابه هیچیش نیست دخترت بخدا خیلی از بچه ها این جورین تا یک سالگی بعد عوض میشن پسرم این جوری بود تا یک سالگی حتا جونم گرفت از بس اذیتم کرد

کاربر قدیمی هستم بعد از هشت ماه امدم