2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسند من نیست.. ترجیح میدم هیچی نزارم اگه قرار باشه اینو بزارم... برای همین خونم اصلا دکوری چیزی ندار ...

یعنی کلا دکوری نداری؟

گل و اینا هم نداری؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یعنی کلا دکوری نداری؟ گل و اینا هم نداری؟

نه ندارم.. فقط چند تا تابلو روی دیوارا دارم.. یه گ تابلو ونیکاد پته دارم که کار شهر خودمونه. یه تابلو فرش عکس خودمو شوهرم یه تابلو نقره هم دارم. یه چند تا تیکه مس هم دارم مثلا دوتا فانوس و برای روی میز یه میوه خوری. یه قاووت خوری برای روی اپن. تو قسمت دکوری اپن هم دوتا قابلمه مس دارم. یه دونه شیرینی خوری دو طبقه برای میز ناهار خوری. یه سماورو قوری مس  هم برای روی اپن گرفتم

البته این مس ها همشون بخاطر کاراییشون گرفتم نه بخاطر دکوری بودن.. فقط فانوس ها رو برای دکوری گرفتم

به جای گل و گیاه یک اتاق پر پرنده دارم که زیبایی ندارن جون برای زیبا سازی اتاقشون کاری انجام ندادم.. فقط چون ادم نیاز داره به یکی عشق بده و عشق بگیره و من گل و گیاه دستم نمیاد خشک میشن پرنده گرفتم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نه ندارم.. فقط چند تا تابلو روی دیوارا دارم.. یه گ تابلو ونیکاد پته دارم که کار شهر خودمونه. یه تابل ...

حالا من پرنده اینا بخاطر فضولاتشون دوست ندارم

ولی گل دوست دارم که اونم مثل خودت تا میرسه دستم خشک میشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
حالا من پرنده اینا بخاطر فضولاتشون دوست ندارم ولی گل دوست دارم که اونم مثل خودت تا میرسه دستم خشک م ...

اره خیلی زود خشک میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...