2777
2789
عنوان

عشق 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 67 پست
پسرا همشون نامردن

بهم گفت میخام تنهایی باشم تنهایی برای من بهتره😔😔😔

بهش گفتم من نمیتونم تو رو کنار کس دیگه ای تصور کنم بهم گفت بهتر از منو پیدا میکنی 😔😔 بهش گفتم یعنی میتونیواینو تصور کنی گفت اره😔😔😔 

یادمه یه روز بهم‌گف یه خواب خیلی بود دیدم خاب دیدم یکی دیگه عاشقت شده ایقندر حالش بد شده بود که نگو😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکت میکنم عزیزم 

قلبم اتیش گرفته نمیدونم چیکار کنم

هرچی خاهش و التماسش کردم فایده نداشت

ازم بریده بود😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بهم گفت میخام تنهایی باشم تنهایی برای من بهتره😔😔😔 بهش گفتم من نمیتونم تو رو کنار کس دیگه ای تصور ...

عزیزم همه اولش همینن شک نکن زیر سر‌ش بلند شده توهم نشین ماتم بگیر پاشو به زندگیت بچسب 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
قلبم اتیش گرفته نمیدونم چیکار کنم هرچی خاهش و التماسش کردم فایده نداشت ازم بریده بود😔😔😔

عزیرم منم شرایطه تورو داشتم نمیتونستن حضوری باهاش باشم  اون فکر کرد بهونه میارم 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
خودتو کوچیک نکن عزیزم میدونم خیلی سخته ولی اویزونش نباش لطفا

دیروز دست خودم نبود بهش گفتم تروخدا هرچی خاهش کردم‌گفتم بدون تو نمیتونم دلتنگتم خیلی میخامت فایده نداشت دست خودم نبود حرفام میخاستم حتی شده به زور نگهش دارم...

انگار همونی نبود که بهم‌میگفت عاشقتم همیشه بمون برام...

چقدر سرد و تلخ بود مثل یک کابوس...

دلم براش تنگ شده 

خودمو خورد کردم ولی رفت

عزیزدلم اونی بخواد بره با التماس نمیمونه.پس بیخیالش شو

میخاستم هرجور شده بمونه حتی با التماس 

دلتنگم خیلی دلتنگم

دلم برا اون چشمای خوشرنگش برای صدای خنده هاش تنگ شده 😔😔😔

از دل برود هر آنکه از دیده برفت، همینه دیگه  الان پسرا دنبال دخترین ک همه جا برن باهاش پایه کا ...

😔😔😔😔😔😔 پس تکلیف این دل من چی میشه بخدا اتیش‌گرفتم قلبم میسوزه 😔😔

شدیدا درکت میکنم حال امروزتو من ۴ماه پیش داشتم .نمیگم ب مرور خوب میشی ن شعار نمیدم فقط میگم منم تو ه ...

اخه چرا منو نخاست 😔😔😔 خودش میگفت عاشقمه میگفت دوسم داره ...

پس چیشد همش حرف بود؟

اینجوری نیمه راه ول کرد رفت اونم بخاطر دیدن و ندیدن اخه مگه این دلیل میشه...

دلم میسوزه از اینکه عشقم دیگه عاشقم نبود😔

میدونم الان حالت خیلی بده ولی باورررر کن طوری فراموشش میکنی که اسمشم بزور یادت میاد کسی که نخوادتت ر ...

چون من میخامش 😔😔 بهش گفتم تروخدا یه حرفی بزن منم اروم بشم‌گفت حرفی ندارم

بهش‌گفتم هرچقدر التماست کنم بازم میری گفت اره...😔😔

خیلی وحشتناک بود خیلی

دیروز دست خودم نبود بهش گفتم تروخدا هرچی خاهش کردم‌گفتم بدون تو نمیتونم دلتنگتم خیلی میخامت فایده ند ...

همون چون خواهش کردی بیشتر خواسته بره پسرا اینطورین بفهمن میخوایشون ول میکنن 

دلتنگ هستی ناراحتی قلبت گرفته همرو نگهدار تو دلت بهش کوچک ترین توجهی نکن یعنی پیام زنگ اس هیچی نده خودش برمیگرده

دیروز دست خودم نبود بهش گفتم تروخدا هرچی خاهش کردم‌گفتم بدون تو نمیتونم دلتنگتم خیلی میخامت فایده ند ...

عزیزم منم این روزارو داشتم میدونم چقدر سخته ولی گذر زمان واقعا کمرنگش میکنه

خب نمیخواد سرگرمی بودی براش

فقط همین؟ 😔😔 همش یه هوس بودم؟

چرا نمیتونم باور کنم اینو...

با تمام وجودم بهش اعتماد کرده بودم تکیه کرده بودم بهش 

نمیدونم ولله وقتی مردا یه تصمیمی میگیرن جوری رفتار میکنن انگار هیچ حسی ندارن

خیلی سرد حرف میزد هرچی میگفتم و التماسش میکردم هرچی حرف میزدم چیزی نمیگفت فقط حرف خودشو میزد 😔😔 بریده بود تمامش کرده بود...