2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بی بی چک البته بعد یکساعت هاله انداخت باز یه روز قبل پری زدم نیم ساعت بعد هاله افتاد یه روز بعد ...

کاش واس منم اونجور بشه من الان ۲ هفتس تو اقدامم البته روز تخمک گذاریم ۴ روز پیش بود 

علائمتون چی بود؟

علایم اصلا نداشتم فقط ی کم سینه هام درد میکرد علایمم از هفته شش شروع شد 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

کاش واس منم اونجور بشه من الان ۲ هفتس تو اقدامم البته روز تخمک گذاریم ۴ روز پیش بود 

ان شاالله هرچی خیر اتفاق بیفته و به خواسته دلت برسی

من دو روز قبل تخمک گذاری، روز تخمک گذاری و فرداش اقدام داشتیم فقط

دکتر بهم گفت هر زمان که کیت مثبت شد حتما همون روز و فرداش رابطه داشته باش، ولی من چون خودم تخمک گذاریم علایم داره دیگه کیت استفاده نکردم

البته قبل اقدام سونو رفتم گفت فولیکول خوب داری ولی دیواره رحمت یکم نازکه که قرص مدرکسی داد گفت روز ۱۵ تا ۲۵ بخور

جسارتا تو روز تخمک گذاری اقدام داشتین یا قبلش؟

من از روز دوازدهم هر شب داشتیم تا روز بیستم ماه قبلش تا بیشت و چهارم داشتیم ی روز درمیون ولی اون ماه ک باردار شدم هر روز از دوازدهم تا بیستم اینم ک دیگه نداشتیم من روز هفده و نوزدهم لک قهوای ی چند قطره دیدم چون پلی کیستیک بودم ب شوهرم گفتم این ماه دیگه بیخیال لک دیدم نمیشه اینم بگم روز ۲۶دوره م هم دو تا قطره خون قرمز شفاف دیذم ک گفتم اصلا باردار نیستم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من از روز دوازدهم هر شب داشتیم تا روز بیستم ماه قبلش تا بیشت و چهارم داشتیم ی روز درمیون ولی اون ماه ...

هیلی روز های استرس باری هست واقعا دارم  روزهامو میشمارم 

هیلی روز های استرس باری هست واقعا دارم  روزهامو میشمارم

من چهارسال همین وضعو داشتم میفهمم ولی ی نصیحت خواهرانه زمانی ک بیخیال باردار شدن بشی خودش میاد تو دلت واسه من همینجور شد بعد چهارماه انتظار ماه اخر اصلا فکرش نبودم و گفتم نیستم