2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

558 بازدید | 43 پست

سلام خانما

میخواستم راهنمایی م کنید وبگید آیا حق دارم یا نه 

شوهر من تک پسر هست و خانواده ش هیچ ارزش و احترامی به ما قایل نیستن وبگذریم که چه اتفاقات زشتی پدرومادر شوهرم رقم زدن که نزدیک یک سال ونیم من باهاشون قطع ارتباط بودم و تواین مدت برای دختراشون پاگشا و سیسمونی وعروسی گرقتن ومارو دعوت نکردن 😑😑😑 وپی مارو نگرفتن 

خلاصه بعد یک سال وخرده ای آشتی کردیم وحالا اونا میان خونه ما و من هم میرم

مسئله ی من اینه پدرومادرشوهرم مدام دختراشون دعوت میکنن ولی هیچ وقت مارو دعوت نمیکنن .مثلا تو‌مناسبتا ما میریم یا بعداز شام میریم یا بعداز ناهار اصلا مارو‌دعوت‌نمیکنن ولی دختراشون و دامادهاشون همیشه شام و ناهار هستن

منم دیشب دیدم بازم دختراش ودامادهاش شام اونحا هستندراستش به شوترم گفتم‌که چرا پس مدام اوناذو دعوت‌میکنن ولی مارو‌نمیگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرتون باهاشون صحبتی نکردن در این باره ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

نمیدونم چی بگم. باز تو وضعیتت خوبه بیشتر مادر شوهرها همینطورن مادر شوهر منم همینه ولی جای بدش اینه که مامان خودم برعکسه عروساش را میزارع رو سرش😑

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

والله من الان که قطع رابطم ولی قبلأ هم همیشه دلم خواست ما رو نگن که از دست تیکه پراکنیهای خودش و قر ریختن جاری جلوی شوهرم در امان باشم که البته هیچوقتم نمیشد که نگه. برو خدا رو شکر کن هر چی کمتر همدیگرو ببینین مشکلات کمتره

احترام مسجد به متولی مسجده

همه از مادرشوهر و اینها میگن البته تا حدود ی درسته ولی نفراول خود شوهر هست 

اگه اجازه نده به زنش بی احترامی بشه همه میفهمن باید احترام بزارن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود