2777
2789
عنوان

روده م خانما کمک

140 بازدید | 14 پست

سلام خانم کسی این تحپجربه رو داشته لطفا بگه دادم از استرس میمیرم میترسم برم دکتر 

یه قسمتی از شکمم از روده هادست میزنم روی شکمم سفته برجسته س .

قبلا سونو کرافی رفته بودم برای تخمدان به دکتر گفتم اونجا رو هم نگاه کرد گفت چیزی نیست روده ته شاید از یبوسته 

من یبوست دارم ولی حس میکنم این سفتی داره زیاد میشه خیلی میترسم سرطلان اینا باشه😳😳😳کسی تجربشو نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سندروم روده تحریک پذیر داری باید بری دکتر

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

به منم خبر بده چیش

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نمی‌دونم برو دکتر، ولی یبوست رو حتمااااااا درمان کن که خودش عامل کلی مریضی هست

اره دقیقا الان چندین ماهه دارم جوش هامو درمان میکنم بازم درمیاد نمیدونم از یبوسته چیه 

چون اونم باعث میشه  برام دعا کنید 

برام دعا کن

چشم حتما عزیزم

کی میری دکتر؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚