2821
2789
عنوان

برق ویلا

137 بازدید | 8 پست

بچه ها ما یه ویلا گرفتیم بدونه برق اطراف هشتگرد حالا همسایه ها دیروز برقشون وصل شده البته 3 سال پیش 35 تومن برای برق پرداخت کردن حالا من می خوام بدونم ما هم دنبالش بریم بهمون می دن شنیدیم می گن ترانس محدودیت داره به اندازه نفراتی که پول دادن ظرفیت گذاشتن کسی اطلاعاتی داره؟ 

از اداره برق منطقه بپرسید

همه محدودیت ها با پول درست میشه!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم اون موقع پول نداد حالا باید فکرمون مشغول باشه دنبالشم نمی ره باید یکی رو بفرستم دنبالش کسی اطل ...

خوشبختانه برق وقتی میاد به کل منطقه کابل میاد و ظرفیت اونطوری نداره..مثلا هزار تا بیشتر مهم نیست ولی مثلا واسه 100 نفر برق دادن نمیتونن به  2500 نفر بدن باید دوباره از اول بکشن ..گاهی هم در نظر میگرن و با ظرفیت بالا میدن به یه منطقه..

باید برید اداره برق کنتور بخرید...به قیمت روز..هزینه برق کشی تا دو ویلا هم با خودتونه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خوشبختانه برق وقتی میاد به کل منطقه کابل میاد و ظرفیت اونطوری نداره..مثلا هزار تا بیشتر مهم نیست ولی ...

ممنونم آره همسرم هم می گفت اگه اونا تونستن بگیرن به ما هم می دن می گفت دوندگی داره تا بتونن بگیرن وقتی هم اومد تو منطقه به ما هم می دن. اونم رو همین نظر رفت جلو

برقه امامی اولش داشت البته بابته اونم ماهی 120 به محلیا پول می دادیم الان اونم از پارسال قطع شده

از یکی از ویلا‌های مجاورتون بگیرید

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]