2777
2789
عنوان

کنکوری تجربی

264 بازدید | 31 پست

کنکوری تجربیم....بنظرتون کلاسای جمع بندی رو شرکت بکنم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

متولد ۱۹۹۳ هستی؟

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد ۱۹۹۳ هستی؟

اره عزیزم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

منم کنکوری ام هیچ کلاسی نمیرم....دو هفته اس شروع کردم دی وی دی استفاده میکنم

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖
خیر

چرا؟اصلا به درد نمیخوره؟

اره عزیزم

منم هستم ....انقد دلم میخاد کنکور تجربی بدم ...پزشکی ...پرستاری...خودم حسابداری خوندم ...ولی عاشق زیست و شیمی هستم....الان بچم ۴ سالشه میترسم جا بزنم ....میترسم نتونم 😔😔😔....

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......
اره عزیزم

۲۷سالته؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم هستم ....انقد دلم میخاد کنکور تجربی بدم ...پزشکی ...پرستاری...خودم حسابداری خوندم ...ولی عاشق زی ...

اگ از وقتی ک باید برا بچت بزاری نمیزنی بخون

من وقتی بچه بودم مادرم یادش اومد درس بخونه و شاغل بشه هم شرایط خودش سخت بود هم من با کلی کمبود بزرگ شدم حالاهم۲۲سالمه بخاطر کوتاهی های گذشته اش اصلا رابطه صمیمی باهم نداریم😕🤧

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اگ از وقتی ک باید برا بچت بزاری نمیزنی بخون من وقتی بچه بودم مادرم یادش اومد درس بخونه و شاغل بشه ه ...

من همیشه ب خانمایی ک رفتن سرکارو کار کردن و دستشون توو جیب خودشون بود غبطه خوردم ....من دستم توو جیبم نیس سخته واقعا ....ولی اینو تحمل میکنم کمتر خرج کنم ولی بچم بی مادری نکشه دست اینو اون نیوفته ....برام سخته ولی خب احساس میکنم اینکار بهتره ....خب درس خوندن برا پزشکی و اینام از بس سرش رقابته خیلی سخته مجبوری از زندگیت بزنی چه برسه ب بچه ....فک میکنم باس بزارم کنار این فکرو 

عزیزم همسرت حمایتت میکنه ؟

اگه الان بگم شاید بگه اره ولی از کجا معلوم وسط راه خسته نشه و جا نزنه 

اگ از وقتی ک باید برا بچت بزاری نمیزنی بخون من وقتی بچه بودم مادرم یادش اومد درس بخونه و شاغل بشه ه ...

من بچه ندارم عزیزم