2777
2789
عنوان

زایمان

124 بازدید | 15 پست

دیشب تا صبح همش کمردرد پریودی داشتم میگیره ول میکنه. زیر شکمم ی بار دوبار منقبض شد خوب شد 

بچه هم همش خودشو سفت میکنه و لگدای محکم میزنه. ببخشید خیلیم دشویی میرم اصن اب و اینام پری مصرف نکردم. 

خدایی نکرده درد زایمان که نیست؟

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ادامه داره باشه دردات و منظم بشه مثلا هر یه ساعت یا هر ربع ساعت بشه بله درد زایمانه،در غیر این صورت نیس.من الان دو هفته است شبا تا صبح درد دارم ولی روزا ندارم و منظم نیست

اگه ادامه داره باشه دردات و منظم بشه مثلا هر یه ساعت یا هر ربع ساعت بشه بله درد زایمانه،در غیر این ص ...

من قبلن هم تو هفته ۳۰ اینا داشتم  دکتر دارو داد خوب شدم بهم گفت زایمان زودرس میشه اگه درمان نشه. 

حس میکنم پریود میشم اینطوریه

[QUOTE=178894745]من قبلن هم تو هفته ۳۰ اینا داشتم  دکتر دارو داد خوب شدم بهم گفت زایمان زودرس میشه اگه درمان نشه ...[/QUOآره منم دردای مثل پریودی دارم فقط این مهمه که نظم داشته باشه دردات،اگر نگرانی زنگ بزن از دکترت بپرس خیالت راحت میشه

اکه دردات منظم بشه درد زایمانه. احتمالا ماه درد داری

ماه هشت هم همش درد داشتم همه میگفتن تو ماه نه که بری دردات تموم میشه

موقع زایمان بچه لگد میزنه؟ تکون میخوره یا ارومه؟؟؟

معمولا حرکتاش کم میشه چون فضاش کمتر شده و درشت شده. ولی بچه من بهویی روزای اخر دوسه تا لگد محکم میزد باز اروم بود. البته بچه من ماشالله ۴ کیلو بود فضا نداشت اصلا😃😃

☕️ الهی بینهایت شکر🌿🌿🌿🌿

ماه هشت هم همش درد داشتم همه میگفتن تو ماه نه که بری دردات تموم میشه

طبیعیه جای بچه هی داره کوچبک و کوچیک تر میشهدمن خودم ۳۷ هفته و ۶ روز زایمان کردم طبیعی کیسه ابم پاره شد مشکلی نبود. نگران نباش

طبیعیه جای بچه هی داره کوچبک و کوچیک تر میشهدمن خودم ۳۷ هفته و ۶ روز زایمان کردم طبیعی کیسه ابم پاره ...

ببخشید ولی من خیلیم دشویی میرم از دیشب تا حالا 

دو سه روز قبل ترشح سبز هم داشتم‌ قبلنم عفونت داشتم اما خوب شده بود