2777
2789
عنوان

اسم برای پیج

172 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها میخام پیج سرویس اشپزخونه بزنم به نظرتون اسمشو چی بزارم...اسم خودمم زهراست

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤

آشپزخونه ی من

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Kitchenzahra

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
آشپزخونه ی من

اینجوری فک میکنن اموزش اشپزیه یا پیج روزمره گی..میخام مرتبط باشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤
اینجوری فک میکنن اموزش اشپزیه یا پیج روزمره گی..میخام مرتبط باشه

zahra.cookware

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

یه اسمی بزن که وقتی کسی حتی اسم پیج رو نداره و سرچ میکنه مال شما راحت بالا بیاد

به نظر من همون لوازم آشپزخانه خوبه

حالا من یه سوال اینستایی دارم، اگه یه نفرو لغو دنبال کردن بزنیم متوجه میشه؟؟ 

یه اسمی بزن که وقتی کسی حتی اسم پیج رو نداره و سرچ میکنه مال شما راحت بالا بیاد به نظر من همون لواز ...

مرسی...نه متوجه نمیشه