2777
2789

مگه فرقی میکنه اونکه استانداردتر از ایرانه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فرقی میکنه اونکه استانداردتر از ایرانه

خوب من از ایران ۳۸ میگیرم از ترک تا حالا نخریدم پارسال بوت خریدم همین سایز پام میزنه تنگه اخه از کجا اندازه سایز پام در بیارم موندم میترسم ۳۹ بگیرم صندل بزرگ بشه

واسه امضات میگم.مگه توخصوصی هم میشه عکس داد؟

یکی گیر داده بود بیا واتس اپ عکس بده اگه دختری حرفم رو بگم منم گفتم خو نگو یعنی هرکاری میکنن اینجا مخ بزنن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
شما پاتو بذار روي كاغذ ..سر و تع رو خط بكش اون فاصله رو متر كن..سرچ كن سايز پات دو ميگه.. من از چنت ...

من انلاین شاپ خرید میکنم اصلا کفش فقط سایز پرسیدن من کف پام میدونم چنده از کجا بپرسم میشه ادرس پیج بهم بگی بپرسم