2777
2789
عنوان

برادران گرامی😐

681 بازدید | 73 پست

لطفن پروفایلتون رو یه چیزی بزارین ما بفهمیم آقا تشریف دارین😐😐

نیم ساعت برا یه کاربر قلب فرستادم

بعد میبینم مرد تشریف دارن😐😂

دارم مثل مار به خودم میپیچم😐😂

منم نمیتونم با هرکی صحبت میکنم تک به تک برم چک کنم ببینم خانومه یا آقا😐💔😂😂

مرسی بای😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اولش گیر میدادن به اسم پروفایل بعد گفتم اسم پروفایل کافی نیست تو امضا بنویسین مردین

الان شده عکس پروفایل

بعدا چه میشه؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

عکس خروس بزارم خوبه؟؟؟؟؟؟😬😬😬😬😬

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش گیر میدادن به اسم پروفایل بعد گفتم اسم پروفایل کافی نیست تو امضا بنویسین مردین الان شده عکس پر ...

عالیه بزار 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
اولش گیر میدادن به اسم پروفایل بعد گفتم اسم پروفایل کافی نیست تو امضا بنویسین مردین الان شده عکس پر ...

اره ترجیحا خروسش تاجش بزرگ باشه😐😐😐😐😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اتفاقا برای دختر نباید قلب بفرستی. همیشه باید برای جنس مخالف قلب فرستاد

خدایا منو مورچه کن زیر دست و پا له بشم راحت بشم😐😂💔💔💔💔

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خدایا منو مورچه کن زیر دست و پا له بشم راحت بشم😐😂💔💔💔💔

قلب که خوبه من یه بار بوس فرستادم بعد فهمیدم چه حماقتی کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
فکر نکنم از پرفایل من تابلوتر باشه بازم میپرسند: شما آقایی ؟ 😂😂😂😂😂😂

نه خوبه😐✌😂

خلاصه ک چشام دنیاییه