2777
2789
عنوان

معما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 39 پست
عه چه جالب😂پس من حتما خوشم میاد  اره دیدم همه جا بدشون میاد🤦‍♀️😂

😂😂

البته دو جور درست میشه فکر کنم

یکیش لوبیا داره یکیش نداره

اونی که داره خوشمزه تره به نظرم😁اونو اول امتحان کن😂

دیش دیری دیرین ماشالا💃

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره واقعا منو بگو با چ ذوقی گذاشتم 😂😂🤦‍♀️

اخی عزیزم باحال بود معمارو باید حداقل قبل از نیمه شب گذاشت که ذهن هوشیاره بشه جواب داد نه الان که اصلا یاری نمیکنه  😂😂😂

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
😂😂 البته دو جور درست میشه فکر کنم یکیش لوبیا داره یکیش نداره اونی که داره خوشمزه تره به نظرم😁ا ...

باشه عزیزم قربونت 🍃🌼🍃😘😂

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

شوخی کردم ناراحت نشی     ما رفتیم شب همگی بخیر تا ساعت چهار الکی بیداریم دپ رکعت نماز ب ...

نه بابا چرا ناراحت شم شبتون خوش

من الان بخوابم خواب میمون برا نماز

فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست؟***   من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام _><_   هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من***    آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام؟
ممنون کارت درسته دمت گرم      

خواهش میکنم

فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست؟***   من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام _><_   هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من***    آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام؟