2777
2789
عنوان

معما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 39 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینی که میگید همونه که  از خوردنی هاس اما هیچکس دوست نداره بخوره

فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست؟***   من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام _><_   هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من***    آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام؟

کتک

تخم مرغ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
تا حالا نخوردم ولی خیلی دلم میخواد امتحانش کنم  کرفس که خیلی خوشبوعه خودشت یعنی انقدر بده؟😂

من خودم با اینکه از کرفس متنفرم از خورشتش خوشم میاد

ولی کلا غذای محبوبی نیست اصلا😂😂

دیش دیری دیرین ماشالا💃
ایول ایول داش نیدونیدونه ایوا😂😂😂👏👏👏👏

😎😂

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
😂😂😂اول خوندم ذهنم درک نمیکرد یعنی چی  الان جوابا رو دیدم فهمیدم عه چقدر آسونه😂😂😂

اره واقعا منو بگو با چ ذوقی گذاشتم 😂😂🤦‍♀️

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
من خودم با اینکه از کرفس متنفرم از خورشتش خوشم میاد ولی کلا غذای محبوبی نیست اصلا😂😂

عه چه جالب😂پس من حتما خوشم میاد 

اره دیدم همه جا بدشون میاد🤦‍♀️😂

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨