2777
2789
عنوان

چجوری انقد سنگدل؟

160 بازدید | 14 پست

بخدا نمیتونم هضمش کنم ،، پوسیدم دیگه .. میخوابم با فکرشه بیدار میشم با فکرشه ، لحظه ای نیست ازش غافل باشم چجوری عین خیالش نیس؟! چرا انقد مغروره؟ چرا فراریه ازم؟ چرا پی ام میده دلم واست تنگ شده بعدش سریع آنسند میکنه؟! خودش می‌گفت من که واسه تو غروری ندارم ! پس چیشد؟! ینی دل به دل راه نداره؟ چرا به خدایی که معلوم نیست اصلا هست یا نیست میگم اگه مال من نمیشه ، مهرشو از دلم بنداز ، بدتر می‌کنه؟؟؟؟؟ چرا هیشکی نمی‌فهمه حالمو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۰

وقتی پیام رو می‌فرسته وآنسند می‌کنه ینی خیلی دوستت داره ولی یه چیزایی مانعشه شاید غرور شاید اینکه می‌دونه آینده ش معلوم نیست شاید خودشو در حد شما نمی‌بینه شاید فکر می‌کنه ممکنه پسش بزنی آقایون باما فرق دارند

وقتی پیام رو می‌فرسته وآنسند می‌کنه ینی خیلی دوستت داره ولی یه چیزایی مانعشه شاید غرور شاید اینکه می ...

:))))) چقد حرفات به دلم نشست

خودش همیشه میگفت ، این آخریا با همه بودنای نصفه نیمش همش میگفت ببخشید که انقد داغونم دیوونم .. میگفت من معتادم الم بلم تو لیاقتت این نیست ،، با من باشی حیف میشی خراب میشی و این حرفا ... دلم خون میشه واسش وقتی یاد دو سال پیشش میوفتم چی بود و چیشد ، چی بودیم چی شدیم :)

:))))) چقد حرفات به دلم نشست خودش همیشه میگفت ، این آخریا با همه بودنای نصفه نیمش همش میگفت ببخشید ...

خب عزیزم الان بهترین کار درک کردنه ...همه ش که دنیا پیام بازی وابراز احساسات نیست گاهی سکوت واقعا سرشار از ناگفته هاست ..اینم یه شکل ازصبوریه ....عزیزم اون الان شرایطش جورنیست ولی شما آماده ازدواجی باید این واقعیت رو قبول کنی یا مثل من یه دهه ازعمرتو باید به پاش بسوووزیییی یا اینکه با یه خداحافظی براهمیشه ازدلت بیرونش کنی ...اگرم معتاده که اصلا جای بحث نیست

خب عزیزم الان بهترین کار درک کردنه ...همه ش که دنیا پیام بازی وابراز احساسات نیست گاهی سکوت واقعا سر ...

اتفاقا به تنها چیزی که فکر نمیکنم ازدواجه ،، اصلا بخوامم نمیتونم ، هم خیانت به خودمه هم به طرف از همه جا بی خبری که قراره بیاد!

دلمم این چیزا حالیش نیست ، شاید از بچگیم باشه ،شاید سادگیم ، شایدم اصلا تاثیرات عشق که میگن هم کور می‌کنه هم کر .. دوسال داره میشه که فقط دارم خودمو نابود میکنم به همه م گفتم یا خودش یا هیشکی .. شاید معجزه شد درست شد همه چی خب ، نمیشه؟!

اتفاقا به تنها چیزی که فکر نمیکنم ازدواجه ،، اصلا بخوانم نمیتونم ، هم خیانت به خودمه هم به طرف از هم ...

ببین از ما که بدتر نیستی هرچی باشی ...ما معجزه رو خودمون ساختیم ...و...شد ...الآنم کنار دوتا بچمون خوابیدیم ولی خیلی برای همین حس وحالمون تاوان دادیم خیلی سختی کشیدیم ...کار هرکسی هم نیست ...

تاثیرات هورمونی روجدی بگیر عزیزم ...یه سری چیزا هم اقتضای سن و ساله ...یکم بگذره بهتر میشی الان وقت درس خوندن و پیشرفت کردنه

ببین از ما که بدتر نیستی هرچی باشی ...ما معجزه رو خودمون ساختیم ...و...شد ...الآنم کنار دوتا بچمون خ ...

عزیزم ،خداروشکر که باز رسیدید ب هم ، خدا حفظتون کنه برا همدیگه ♥️..

باشه اوکیه تاثیرات هورمونی ، ولی یه ماه ، دوماه ، شیش ماه ، بالاخره باید پاک شه از مغزم؟ من چرا روز به روز شعله ور تر میشه حس قلبیم؟

ما تو اوج بچگیمون عاشقی کردیم بخدا .. پاکِ پاک ، شاید واسه همینه که انقد دل کندن ازش سخته واسم

درس چی کشک چی😅 بخدا ۵۰ کیلو بودم الان ۴۳ام ، روحی جسمی نابودم .. پیشرفت چیه!

خلاصه که نمی‌دونم چه کنم دیگه :))) خیلی صبوری کردم واسش و میکنم به امید معجزه .. الآنم شاید شما یاد خاطرات خودتون افتاده باشین ، شاید تونسته باشین یکم درکم کنین ،، میشه واسم دعا کنین؟! شاید خدا صداتونو شنید

عزیزم ،خداروشکر که باز رسیدید ب هم ، خدا حفظتون کنه برا همدیگه ♥️.. باشه اوکیه تاثیرات هورمونی ، ول ...

ببین من از ۱۵سالگی ازوقتی ..اون حس سرکش تو وجودم بیدارشد چشم تو چشمش شدم ...دلم رفت دیگه ...حرفهای شما رو بااستخونهام درک میکنم چون درد کشیدم کامل ....شب تا صبح بخاطرش پابه زمین زدم که صدای گریه هام بلند نشه ...میفهمم چی میگی ...ولی به فرض مال هم بودید ...ایشون یه دختر سرحال شاد میخواد یه دختر که رقص و آشپزی وکیک و خانه داری و دسر بلد باشه نه صرفا احساسات خالی ...پس ....بخاطر یه هدف بقیه زندگی رو معطل نکنیم ...آره خوبه که آدم به کسی فکر کنه ولی نه اینکه مسموم کنه خونشو...ذهنشو ضمیرشو ...اینو من بهت میگم ...پروردگار عشق و عاشقی ....گوش کن ...گذشته ی من ...خواهر گلم

ببین من از ۱۵سالگی ازوقتی ..اون حس سرکش تو وجودم بیدارشد چشم تو چشمش شدم ...دلم رفت دیگه ...حرفهای ش ...

بخدا خودمم از خودم بدم میاد که انقد خوب بودن یا نبودن حالم بستگی به یه نفر داره که خودشم ...

جا من بودین چیکار میکردین؟ جدی بیخیالش می‌شدید؟!

بخدا خودمم از خودم بدم میاد که انقد خوب بودن یا نبودن حالم بستگی به یه نفر داره که خودشم ... جا من ...

اگه معتاد باشه بله ...چون بخاطر خودخواهی خودم آینده بچه هامو خراب نمی‌کردم و باعث سرشکستگی خانواده م نمیشدم...من الآنم همسرم معتاد بشه بایه خداحافظی ساده بدرقه ش میکنم ...