naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 46 پست من کاری ب اینک درسته یان ندارم...حالم بده امشب بعد۷ سال دقیقا وقتی همه چیزداشت درست میشد تموم شد...حالااگ کسی حسش خوبه و تاحالادرست دراومده ن الکی...بهم بگ فردا پیامم میدع؟همه چیزدرس میشه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/12/09 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27340 پسره 😍😍😍😍😍اگ باردار بودم خبرت میکنمخیلی برام دعا کن خیلی منتظرم Sam🩵👦🏼
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 لطفا بگو کِی درست میشه مشکلم؟ خبری که منتظرشم رو کِی بهم میده؟؟؟ راهت خیلی طولانیه سختی زیاد کشیدی دیر حل میشه مشکلت ولی ارزش صبرکردن داره برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕