2777
2789
عنوان

چرااااا😔😭

226 بازدید | 31 پست

استوریامو چک میکنه؟ 

باهم کاتیم ینی واس همیشه کات کردم 

قبلا ک‌کات میکردیم  و قرار بود اشتی کنیم نمیدید استوریامو ولی الان‌میبینه 

ین چی اخه؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
کرم داره دیگه

مرسی ک‌جواب دادی شما 

تاپیکای من‌همیشه خار داره 🤣

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم میرفتم پست طرف مقابل رو تا مدت ها بعد از کات، لایک میکردم، که منو یادش نره

ینی اینم قصدش همینه؟

😁😁میخاد کاری کنه دوباره بری سراغش

اون باید بیاد و تکلیفمو مشخص کنه 

چون‌گفتم دیگ دوستی نمیخوام 

اگ‌میخوای منو  بیا خواستگاری 

نمیدونم ،ولی من به این قصد این کارو میکردم که دوباره بهم پیام بده ولی دیگه خر نشد 

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بود تهش 

اون باید بیاد و تکلیفمو مشخص کنه  چون‌گفتم دیگ دوستی نمیخوام  اگ‌میخوای منو  بیا خو ...

اون دیگه گفته برنامه چیه 

اگه میخوای برو خاستگاری، اگر نه هم دیگه چیکارش داری

تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی
اون دیگه گفته برنامه چیه  اگه میخوای برو خاستگاری، اگر نه هم دیگه چیکارش داری

اون باید بیاد خواستگاری من 

تو هیچ کار نکن پی امم نده بش ببین میخاد چی کار کنه

اره  پی ام‌نمیدم حتی اگ دق کنم 

والا 

اگ‌پی ام بدم‌ینی با شرایط قبلی اوکی هستم 

و توقعی فراتر نباید داشت باشم‌

2790
2778
2791
2779
2792