2777
2789

بچه ها پسر من 8 سالشه دندونای شیری جلوش که لق میشد میدیدم از پشت دندونای دائم در اومده حالا با هر بد بختی که بود دندون شیری رو خودش میکند

حالا رسیده به دندونای اسیابی هنوز دندون شیری نیوفتاده دندون دایم کنارش ابسه زده و داره در میاد ولی جا نداره تمام دهنش پر از ابسه و عفونت شده از درد داره همش ناله میکنه تب داره با زور مسکن خوابوندمش امروز بردمش دندونپزشکی گفتن باید تمام دندونای شیری رو بکشی ضمن اینکه بعضی هاش باید تا 12سالگی میموند ولی چاره ای ندارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا مرورگرم مشکل داره نمیتونم تاپیک بزنم بقران دروغ نمبگم تو رو خدا جواب منو بدین 

اگه یهو بفهمین شوهرتون تو اینستا زنای سک سی رو سرچ میکرده زنای ک لختن و شماره شونو گذاشتن 

اگه بفهمین شوهرتون همش این جیزا رو سرچ میکرده تو مرورگر اینستا جیکار میکنین باهاش

امشب فهمیدم همین نیم ساعت پیش حالم بد شد اولین کاری ک کردم اینستاشو پاک کردم بعد با لگد بیدارش کردم گفتم حیف من ب تو سگ

تو ی یگ‌نجسی ک لیاقت منو نداری همه زنا حسرت اندام منو میخورن از بس اندامم زیبایم خوبه تو ی شغالی منم ی میوه تو دستت لیاقتت همون زناس ک نگا شون کنی همه 

خودتو ببین تو آیینه ن اندامی داری ن قیافه ای بجز من همون زنای مولکی خراب هم نگات نمیکنن 

همه اینا رو بهش گفتم 😭😭😭😭

یعنی تند رفتم تو رو خدا بگین صادقانه

منو ریپلای کنین بگین

من اینجوری بودم دندونام هنوز نیفتاده بودن یکی از پشت در میومد بعد جلویی میمومد بالاتر لق میشد ...

این طفلک جا نداره دهانش ابسه و عفونت کرده

بخدا مرورگرم مشکل داره نمیتونم تاپیک بزنم بقران دروغ نمبگم تو رو خدا جواب منو بدین  اگه یهو بف ...

وای نمیتونم تصور کنم 

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤

اره دکتر درست میگه من یه مدت پیش یه دکتر دندونپزشک دستیار بودم اونم همینو میگفت باید زودتر اقدام میکردی الن همه دندوناش نامنظمه و کلی باید هزینه ارتودنسی بدی 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اره دکتر درست میگه من یه مدت پیش یه دکتر دندونپزشک دستیار بودم اونم همینو میگفت باید زودتر اقدام میک ...

نمیدونم چه کار کنم پارسال میخواستم درست کنم نزاشت خیلی میترسه الانم هر جا میبرم میگن 10میلیون هزینه میشه

معذرت میخوام دهانش از شدت عفونت بو میده یعنی با گوش پاک کن یه کوچولو زدم رو تاول چرک زد بیرون

هر دم از این باغ بری میرسد

معذرت میخوام دهانش از شدت عفونت بو میده یعنی با گوش پاک کن یه کوچولو زدم رو تاول چرک زد بیرون هر دم ...

دیگه باید تحمل کنه بشین باهاش خوب حرف بزن بگو میدونم درد داره میدونم اذیت میشی ولی اگه دکتر برات انجام نده حالت بد میشه بگو من بران ناراحتم و نگرانتم تو گریه میکنی منم گریه میکنم 

من پسرم سرش شکست تو اتاق عمل خیلی گریه کرد من پیشش نبودم بعدا بهش گفتم صدای گریه ات رو شنیدم منم گریه ام گرفت 

حالا هی ازم میپرسید مامان گریه کردی برام 

ناراحت شدی واسه من 

انگار از این که دیدیه بود نگرانشم حس خوبی پیدا کرده بود و کمتر بهونه میگرفت 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

دیگه باید تحمل کنه بشین باهاش خوب حرف بزن بگو میدونم درد داره میدونم اذیت میشی ولی اگه دکتر برات انج ...

بمیرم براش خودش از شدت درد راضی شده همش میگه مامان کی می‌بریم