2777
2789
عنوان

کاشت ناخون

131 بازدید | 19 پست

خانوما من نمیتونم کاشت انجام بدم بد میگم از اون ناخون مصنوعی ها ک کاشت میشن بگیرم از همون دولایه ها ضرری نداره م کسی استفاده کرده؟؟؟ یا لاک دندون چطوره تاثیر داره 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اگه نماز یا قرآن نمیخونی ژلیش کن ژلیش هم ناخناتو زیبا و شیک میکنه 

ژلیش چطوریه دیگه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نماز یا قرآن نمیخونی ژلیش کن ژلیش هم ناخناتو زیبا و شیک میکنه 

کنده نمیشه؟؟؟ 

ناخن مصنوعی که کاشت میشه چه جوریه؟

ببین یه جور ناخون مصنوعیه ک میزاری با سوهان اینا خودت درست میکنی تو ناخونت انگار کاشت ناخون انجام دادی خیلی خوبه 

ژلیش چطوریه دیگه 

ی نوع لاکه  ک بعد از زدن لاک روی ناخنت برای خشک شدنش دستتو داخل دستگاه لاک خشک کن میزاری و تا دو یا سه هفته روی ناخنت هست بعدش پاک میشه 

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃
ببین یه جور ناخون مصنوعیه ک میزاری با سوهان اینا خودت درست میکنی تو ناخونت انگار کاشت ناخون انجام دا ...

از کجا باید تهیه کنیم بعد کنده نمیشه؟

منم خیلی ناخن خوشگل رو دوست دارم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
از کجا باید تهیه کنیم بعد کنده نمیشه؟ منم خیلی ناخن خوشگل رو دوست دارم

باید خودت بکنی تا چند روز هم موندگاره ناخون صد تایی یه پیج دارم ک میفروشه میخوای بفرستم برات 

وای  کاش نماز داشت  من از شکمم میزدم میرفتم میکاشتم  انقدرررررررررر که دوست دارم

خب اینجوری ک من میگم انحام بده خیلییی عالیه انگار  ناخون کاشتی چند روزی هم موندگاره 

ی نوع لاکه  ک بعد از زدن لاک روی ناخنت برای خشک شدنش دستتو داخل دستگاه لاک خشک کن میزاری و تا د ...

بعد ناخن رو خوشگل میکنه؟؟؟؟

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
 باید خودت بکنی تا چند روز هم موندگاره ناخون صد تایی یه پیج دارم ک میفروشه میخوای بفرستم برات&n ...

بله بفرست 

من چون از کاپ استفاده میکنم اصصصصلا دیگه نمیتونم ناخن بلند کنم🤧

بعد ناخن رو خوشگل میکنه؟؟؟؟

اره عزیزم اگه ناخنکارت ماهر باشه ناخنات جذاب تر میشه تو اینستا یا گوگل نمونه کارای ژلیش رو ببین قیمتشم فکر میکنم ۱۳۰یا۱۵۰باشه شاید کمتر بستگی به شهرتون داره

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃