2777
2789
عنوان

لاغری ناگهانی

321 بازدید | 14 پست

سلام .من غذامو زیاد کرده بودم چندکیلوهم اضافه کردم داشتم چاق میشدم.ده روز کم غذا شدم.که متاسفانه یکم لاغر شدم.بعد اون دوباره غذامو زیاد کردم.اما از چاقی خبری نیس.با اینکه بیشتر از قبل غذا میخورم اما دارم وزن کم میکنم.نمیدونم چکار کنم.واقعا متعجبم

وای بهت حسودیم شد زیاد میخوری وزن کم میکنی

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو شربت اشتهااور راسیب بخربخور من انقدرلاغربودم این ضربت معجزه کرددارم چاق میشم هریه شیشه پنج کیلو چاق میکنه فقط شب اول زودبخورک خاب اوره از فرداش عادیه

رنگ ولایتhaircolorist
برو شربت اشتهااور راسیب بخربخور من انقدرلاغربودم این ضربت معجزه کرددارم چاق میشم هریه شیشه پنج کیلو ...

امروز رفتم قرص مخمر آبجو گرفتم.ننیدونم اثر داره یا نه.قبلا به راحتی چاق میشدم الان شده ارزو

خوشبحالت

قبلنا خودم به لاغرا میگفتم خوشبحالتون.چندساله رژیم دارم و موفق بودم اما امسال دیگه از لاغری بیش از حدم خسته شدم دلم میخاد یکم پر بشم اما این دوهفته با وجود پرخوری بازم لاغر میشم

امروز رفتم قرص مخمر آبجو گرفتم.ننیدونم اثر داره یا نه.قبلا به راحتی چاق میشدم الان شده ارزو

ببین هیچی نخور من با قرصای عطاری صفراموبرداشتم بارڗیم دکترکرمانی ول کردم لاغرشدم این شربتوزنای این سایت گفتن خریدم سیزده تومن همیشه دعاشون میکنم و به همه میگم الان خیلی بخترشدم بازم گرفتم بخورم اینوبخورببین چ اشتهایی داری و بایه شیشه پنج کیلو چاق میشی تمام شد بکش خودتوببین شربت راسیب اشتهااورکودکان وبزرگسالان

رنگ ولایتhaircolorist
برو شربت اشتهااور راسیب بخربخور من انقدرلاغربودم این ضربت معجزه کرددارم چاق میشم هریه شیشه پنج کیلو ...

یعنی با زیاد کردن اشتها چاق میکنه؟من اشتهام کم شده درسته زیاد غذا میخورم ولی به سختی

ببین هیچی نخور من با قرصای عطاری صفراموبرداشتم بارڗیم دکترکرمانی ول کردم لاغرشدم این شربتوزنای این س ...

پس امتهانش میکنم.فردا آزمایش دارم خداکنه تیروئید یا انگل نداشته باشم

قبلنا خودم به لاغرا میگفتم خوشبحالتون.چندساله رژیم دارم و موفق بودم اما امسال دیگه از لاغری بیش از ح ...

چکار کردی لاغرشدی؟

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
چکار کردی لاغرشدی؟

غذاهای خیلی چرب و خیلی شیرین رو کنار گذاشتم.ولی بقیه غذاهارو نه.فقط مقدارشون رو کم کردم مثلا بجای یه بشقاب پر برنج نصف بشقاب میخوردم از ۷۵ رسیدم به ۶۲.الان چندساله که رو ۶۲ اینا بودم