2777
2789
عنوان

دوست دارم ...

89 بازدید | 7 پست

دوست دارم مستقل بشم ولی مامانم میگه نه  افت تحصیلی می‌کنی الان باید درس بخونی الان خیلی زوده میگه برو دبیرستان بعد ب فکر این چیزا باش من دوست دارم کنار درسم کار اینترنتی داشته باشم مثلا دوست دارم تو بورس باشم ولی مامانم حمایتم نمیکنه از طرفی عمم تو بورس هست میگه خیلی خوبه کمکم می‌کنه ولی مامانم راضی نمیشه بنظرتون بهش حق بدم و دست از رویا هام بردارم یا بهش پیله کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با مامانته فعلا فقط تمرکزت روی درست باشه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
هنوز دبیرستان نرقتی دوس داری مستقل شی؟ من ایزیلایف هم ببندم ب خودم باز فکر مستقلی ب سرم نمیزنه میگم ...

حرف دلمو زدی  

بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو  ولی غیرتی چوخدو  خیلیمیخواامتعشق خاصم  اقاییم دنیامه  دخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارم برای خوشبختیم یه صلوات بفرستید