2821
2789
عنوان

تولدم شد🥳🥳🥳🥳😍😍

106 بازدید | 27 پست

رفتم تو بیست و یک سالگی

خدایا مرسی  بابت همه چی ک بهم دادی

و مرسی بابت چیزای ک بهم تو این سال از زندگیم میدی

خداجون منو ب عشقمم برسون🥰😍😍

مبارکه😍

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک جانم❤

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
منم رفتم تو ۲۱ولی حس بدی دارم دوست ندارم بزرگ بشم😑😑ولی تولد تو مبارک دوستم🥳🥳

براچی گلم؟ 

ادم هرچی سنش بره بالا عقل و فهمش هم میره بالا و زندگیم لبخند میزنه بهش 

مرسی خانومی

براچی گلم؟  ادم هرچی سنش بره بالا عقل و فهمش هم میره بالا و زندگیم لبخند میزنه بهش  مرسی ...

نمیدونم حس میکنم هرچی سنم میره بالا مسئولیتم بیشتر میشه و انتظارات و توقعات بقیه میره بالاتر از اینا مینرسم دوست دارم تو عالم بچگیم بمونم ک هرکاری کردم بگن بچست و سخت نگیرن😔😔

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز