2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول مجازی هست که خرید و فروش میشه و مثل دلار بالا و پایین میره و توسط یه دستگاهی هم تولید میشه که با مصرف برق زیاد کار میکنه و دستگاهش تولید گرمای زیاد میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
پول مجازی هست که خرید و فروش میشه و مثل دلار بالا و پایین میره و توسط یه دستگاهی هم تولید میشه که با ...

این دستگاهه کجا هستن تو خونه 🥴

اللهم اغفر الذنوب التی تحبس الدعا🤲
این دستگاهه کجا هستن تو خونه 🥴

نه چون صدای زیادی تولید میکنه و گرمای زیاد.تو خونه نمیشه باید در یه جایی نگهداشت کهخنک بشه توسط کولر و تهویه.شنیدم که خیلی از باغ های رفسنجان هم اختصاص دادن به این کار .این دستگاه قاچاق محصوب میشه و دولت ببینه میگیره مثل ماهواره که جمع میکنن میبرن .دستگاهاشم از کیس کامپیوتر کوچیکتره و فکر کنم الان حدودا ۱۰ تومن به بالا باشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ولی برای فروشش یه مالیاتی از روش کم میشه دوستم داشت خواست بفروشه ۲ میلیونو خورده ای بود به اندازه یک میلیونشو تونست بفروشه مابقیش قابل فروش نبود انگار مثل مالیات بقیش کم شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز