2777
2789

خوشبحالتون اگر میتونید بزنید

من هر چی تمرین میکنم هیچی به هیچی 

اصلا حلقه بالا نمیمونه

نزدیک یه هفته هر روز تمرین کردم انگار نه انگار😔😔

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت زدی چه زمان من دوزه میزنم وزنم زیاد شده 😬

نباید هر روز خودتو وزن کنی.

میگم که حوصله حلقه نداشتم زیاد. با ورزش زیاد لاغر شدم. خصوصا بالاتنه ام آب رفته

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
خوشبحالتون اگر میتونید بزنید من هر چی تمرین میکنم هیچی به هیچی  اصلا حلقه بالا نمیمونه نزدیک ...

حلقه ات باید سنگین باشه یکم پاهاتو باز کن جفت نباشه پاهات که تعادل حفظ شه بالای نافت بزار باشه زیر سینخ زیاد نیارش پایین که نیوفته

وای من مشکل بالاتنه دارم چه جوری آب کردی ؟

منم مشکل پایین تنه داشتم. که دارم آب میکنم به امید خدا

والا من اندامم یه جوریه که بالاتنه ام خوب بود و شکم نداشتم از اول. ولی پهلو داشتم. در طی ورزش روزانه، و رژیم اصولی که گرفتم بیشتر بالاتنه ام لاغر شده تا پایین تنه ام. ورزش کنی لاغر میشی البته همراه رژیم اصولی. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
حلقه ات باید سنگین باشه یکم پاهاتو باز کن جفت نباشه پاهات که تعادل حفظ شه بالای نافت بزار باشه زیر س ...

کلی کلیپ دیدم و تمرین کردم عزیزم فایده نداشته

حلقه ام از این ژله ایا نیست از این لاکی هایی که عاج دارن هست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔