2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مشکلی

امروز شوهرم من و با یکی اشتباه گرفته هرچی قسم میخورم من نبودم باور نمیکنه میگه میخوام طلاقت بدم من زندگیمو دوسدارم بچه دارم اصلا داغونم خیلی حساسه

صلوات میخونم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
ینی چی اشتباه گرفته میشه توضیح بدی عزیزم من برات صلوات فرستادم

خیلی ممنون امروز ب شوهرم گفتم میخوام برم خرید با مادرم و دخترم بعد میگه من تورو دیدم تو ماشین کسی هرچی من و مامانم قسم خوردیم باور نمیکنه شوهرم خیلی وسواسه و حساس الان میگه من میخوام طلاقت بدم و بس اصلا داغونم اش نخورده دهن سوخته خیلی بده

خیلی ممنون امروز ب شوهرم گفتم میخوام برم خرید با مادرم و دخترم بعد میگه من تورو دیدم تو ماشین کسی هر ...

چرا باید انقد مطمعن باشه ینی زن خودشو نمیشناسه بنظرم خیلیم اصرار نکن و قسم و شاهد نیار چون حساس تر میشع فک میکنه شما هول کردی

😭وای خدا چه بد

درست میشه نگران نباش خدا حواسش هست

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
خیلی ممنون امروز ب شوهرم گفتم میخوام برم خرید با مادرم و دخترم بعد میگه من تورو دیدم تو ماشین کسی هر ...

بگو اگر راست میگی چرا همون موقع مچمو نگرفتی

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
چرا باید انقد مطمعن باشه ینی زن خودشو نمیشناسه بنظرم خیلیم اصرار نکن و قسم و شاهد نیار چون حساس تر م ...

من زیاد بهش گیر ندادم ولی اون با پیاماش داره من‌و داغون میکنه

از حضرت علی علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها کمک بخایید 

امیرالمؤمنین پدر همه ما هستن 

ان شاالله ک حل میشه

1200تا یاعلی بگو بدون اینکخ بینش صحبتی بشه

خودم جواب گرفتم ازش