خانما سلام من این سوالم رو برای دومین بار ازتون میپرسم خواهشن کمکم کنید دارم داغون میشم شوهرم بدجوری سردشده از نظرجنسی اصلا انگار نه انگار کنارشم اهل دارو خوردن هم نیس راستش حتی فکرای بدی به سرم میزنه کمکم کنید
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
گل محمدی بریز تو چای دمنوش های گرم بهش بده مثل جینسینگ و .... چای سفید میگن خوبه ولی بهش نگو برای چی بهش میدی بگو به خاطر گرمی و کرونا و... اینجورچیزا بخور
گفتم که جینسینگ زعفرون دارچین زنجبیل اینا مثل چای کیسه ای بیرون میفروشن جینسینگ و چای سفید و زعفرون بهتر از همه چی است قطره گل سرخ داروخونه میفروشن مخصوص همینکار اینا خوبه