2777
2789
مرتضی برا رسیدن به تو عجول شده. ولی باید صبر کنین اول فروردین بله برونه

عزیزم بنظرت باددار میصم تاعید؟

دیشب رابطه خیلی پرخطرداشتم

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بگی کاری که از محمد می‌خوام برام انجام میده یعنی خواسته مو که سرش قهر کردم ؟ کی میبینمش ؟هقت ...

فعلا لج میکنه روش پافشاری نکن و خیلی خودتو دلگیر نگیر و بهش بفهمون ک چقد دوسش داری 

میشه بگی کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟

امسال پاییز باردار میشی. جنسیت دختر میشه

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!

چشم و هم چشمی به وجود اومده و باعث میشه که اختلال هایی برا تقسیم این ارث به وجود بیاد. در آخر بین‌ ۹ ...

خوبه تقسیم میشه مرسی ممنونم خییلی اذیتتون کردم ببخشید 

کاربری دست دو نفر 
خصوصیات های محمد رو میگی ؟

قدش متوسطه بدنش استخوانی. زود عصبی میشه ولی عذر خواهی براش راحته. پوستش سبزه . 

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!