2777
2789
عنوان

دلیل ترسم چیه

203 بازدید | 15 پست

وقتی شوهرم نیست میترسم حمام برم و کلی افکار و انرژی بد میاد سراغم. جوری که تپش قلب و استرس میگیرم و افکار بد میاد سراغم.همش میگم نکنه الان که من تو حمومم میام بیرون یکی تو خونم رو مبل نشسته باشه یا میگم نکنه یکی الان دستگیره حمامو تکون بده و باز کنه بیاد تو . انقدر افکار بد میاد سراغم که حمام زهر مارم میشه . وقتی هم که شوهرم خونس میرم حمام کلی غر میزنه که زود بیا بیرون و انقد اب نریز بیا به زندگیت برس بیا شام بده چای بده و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ بروحموم ریلکس کنا من انقد توحموم بازی میکنما حوصلمم سرنمیره بیکارم دیگه درخونه بستس ازکجا دزد میادآخه بسم الله بگو بقیش حله 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

والده مورت?😁

هم اون هم جن و روح خبیث کلا موجودات ترسناکی تو فیلم ترسناکا دیدم میان جلوچشمم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
نه بابا اینا همش افسانه است  فکر نکن بهشون

باخودم میگن واقعی نیستن ولی باز میترسم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
باخودم میگن واقعی نیستن ولی باز میترسم

از الان عادت کن ک فکرای اینجوری نکنی 

موفق باشی عزیزم 

۱۵ سالته 

دوس داشتم اینو بگم بهت ک زندگی یعنی انتخاب 

سعی کن بهترین هارو انتخاب کنی 

چه تو افکارت چه اعمالت