خانوما یه مقدار از پولمون برای ماشینی که انتخاب کردیم کمه که اونم 6ماهه دیگه جور می شه
می خواستم بدونم می شه ثبت نام کنیم بعد اینکه اسممون در اومد 6ماه بعد اقدام کنیم؟
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
خب طی دوقسطه، یه قسط که میدین قسط بعدی قبل تحویل، قسط اول بدید مشکلی نیس، تحویل یساله هست،فک کنم
نه 90روزه هست
می شه قسط اول وداد قسط دوم وبه تعویق انداخت؟