2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی نداره خاله من اصلا گرمی نخورد بچش زردیش خیلی زیاد بود

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
هیچ ربطی به گرمی نداره. من سر اولی به این متهم شدم برای دومی همش خنکی میخوردم بازم زردی گرفت. 

بچه اولم بیست روز یا بیشتر طول کشید که زردیش خوب شه میگم نکنه من گرمی میخورم زردیش زیاد شه

بچه اولم بیست روز یا بیشتر طول کشید که زردیش خوب شه میگم نکنه من گرمی میخورم زردیش زیاد شه

از وقتی که بچه رو میدن بغلت تا جایی که میتونی بهش شیر بده مخصوصا چند روز اول خیلی تاثیر داره حتی اگر بچه درخواست شیر نمیکنه ولی مدتی از شیر خودرنش گذشته سعی کن شیرش بدی نوزاد هرچی بیشتر دفع داشته باشه زردی نمیگیره منم دوتا بچه دارم خداروشکر با این ترفند هیچ کدوم زردی نگرفتن

نه پس ناسازگاری خونی با نینیت نداری اگر هم بگیره خفیف ولی تجربه من اینه اگه قرار شد نینیتون به خاطر زردی بستری بشه حتما همراهش باشید پسر من رو نذاشتن بمونم پیشش همراه نداشتن قسمت نینیا زردی نه رو رسوندن به بیست بیمارستانش رو عوض کردم خودم موندم پیشش

نی نی نیکانم عاشقتم  
نه پس ناسازگاری خونی با نینیت نداری اگر هم بگیره خفیف ولی تجربه من اینه اگه قرار شد نینیتون به خاطر ...

چرا نذاشتن خودتون کنار نوزادتون باشید؟، پسر من بخاطر مشکل دیگه ای بستری شد نوزادایی که زردی داشتن بشدت تشویق میشدن به اینکه به نوزاداشون شیر بدن خیلی عجیبه شما کنار نوزادتون نبود قطعا برای شما هم خیلی سخت بوده