baraaaaaanam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 254 عنوان عمل بینییی 311 بازدید | 25 پست سلام من چن روزه عمل کردم حس میکنم ی سوراخ بینیم بزرگتره چون انگار ی برش کوچولو داره یکیش .از ی طرف بازه انگار ورمه ینی؟ 1399/12/08 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimikimam عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 6843 منم دلم میخواد دکترا خیلییی دیر وقت میدنواسه سال دیگه تازه وقت مشاوره گرفتم😐با کلاسای سر شلوغ لعنتی😄 ARE YOU DUMB?? ...STUPID
baraaaaaanam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 254 منم دلم میخواد دکترا خیلییی دیر وقت میدن واسه سال دیگه تازه وقت مشاوره گرفتم😐 با کلاسای سر شلوغ ل ... اعععع ن بابا من همین ک رفتم مشاوره وقتم برا ی ماه بعد زد
گیسووان عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1174 اخه حس میکنم یکیش پارس همش میترسم😂😂😂 توروخدابرام میگی سخت بوداسون بودچجوری بودبرام ازکلش بگو ممنون میشم بگی آخه میخوام برم ولی یکم حساسم رفتنی اتاق عمل چی دادن بهت پوشیدی به حق الحسین اللهم العجل لولیّک الفرج ❤❤❤ دعای من درروضها. اباعبدالله حسین علیهالسلام فقط ظهورامام زمانم
kimikimam عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 6843 اعععع ن بابا من همین ک رفتم مشاوره وقتم برا ی ماه بعد زد اره فرق میکنهیسریا میرن سفریسریا فقط چند روز از هفترو کار میکنن سرشون خیلی شلوغ میشهکدوم دکتر رفتی ARE YOU DUMB?? ...STUPID
baraaaaaanam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 254 توروخدابرام میگی سخت بوداسون بودچجوری بودبرام ازکلش بگو ممنون میشم بگی آخه میخوام برم ولی یکم حساسم ... ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی ولی بعد عمل من خیلی چشام کبود شده و ورم داره .باز بستگی ب بدن داره ک خب برامن اینطوری شد.درد هم من یکم سوزش بینی و گلو و سر درد روزای اول داشتم ک الان نه چیزی نیس .
baraaaaaanam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 254 اره فرق میکنه یسریا میرن سفر یسریا فقط چند روز از هفترو کار میکنن سرشون خیلی شلوغ میشه کدوم دکتر ... دکتر کاوان.ونک
baraaaaaanam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 254 ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی ولی بعد عمل ... فقط یکم کلافگی داره چون همش باید رعایت کنیو حواست باشه ب این ک طاق باز بخای
گیسووان عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1174 ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی ولی بعد عمل ... موهات وباچی بستی دیدهنشن به حق الحسین اللهم العجل لولیّک الفرج ❤❤❤ دعای من درروضها. اباعبدالله حسین علیهالسلام فقط ظهورامام زمانم
pooneh2111 عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 1342 اخه حس میکنم یکیش پارس همش میترسم😂😂😂 نگران نباش 😂 هیچ 😄✌ ...