2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه حس میکنم یکیش پارس همش میترسم😂😂😂

توروخدابرام میگی سخت بوداسون بودچجوری بودبرام ازکلش بگو ممنون میشم بگی آخه میخوام برم ولی یکم حساسم رفتنی اتاق عمل چی دادن بهت پوشیدی 

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
اعععع ن بابا من همین ک رفتم مشاوره وقتم برا ی ماه بعد زد

اره فرق میکنه

یسریا میرن سفر

یسریا فقط چند روز از هفترو کار میکنن سرشون خیلی شلوغ میشه

کدوم دکتر رفتی

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
توروخدابرام میگی سخت بوداسون بودچجوری بودبرام ازکلش بگو ممنون میشم بگی آخه میخوام برم ولی یکم حساسم ...

ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی 

ولی بعد عمل من خیلی چشام کبود شده و ورم داره .باز بستگی ب بدن داره ک خب برامن اینطوری شد.درد هم من یکم سوزش بینی و گلو و سر درد روزای اول داشتم ک الان نه چیزی نیس .

ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی  ولی بعد عمل ...

فقط یکم کلافگی داره چون همش باید رعایت کنیو حواست باشه ب این ک طاق باز بخای

ببین بیهوشیو اینا ک هیچیه ینی راحته کلا اصن استرس نداشته باش .بهت گان میدن بپوشی  ولی بعد عمل ...

موهات وباچی بستی دیدهنشن

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم