2789

اره با ارد برنج هم میشه تو گوگل بزنی هست

ارد و با کره تفت میدی تا طلایی شه بعد شربتشو اماده میکنی میریزی داخلش هم میزنی میزاری جا بیوفته

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره با ارد برنج هم میشه تو گوگل بزنی هست ارد و با کره تفت میدی تا طلایی شه بعد شربتشو اماده میکنی م ...

عه پس ميشه

اخه همه جا زده بود گندم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

روغن یا کره رو بذار  داغ شه بعد ارد بریز بهش....هم بزن تا طلایی شه و بوی خام ارد گرفته بشه بعد بهش اب اضافه کن و مدام هم بزن تا خودشو جمع کنه ....یکم که گرفته نمک بزن و از رو گاز بردار.

اماده اس

عه پس ميشه اخه همه جا زده بود گندم

اره میتونی ارد برنجو با ارد گندم قاطی هم کنی

فکر کنم قاطی بهتر بشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
روغن یا کره رو بذار  داغ شه بعد ارد بریز بهش....هم بزن تا طلایی شه و بوی خام ارد گرفته بشه بعد ...

ممنونم با فقط با ارد گندم ميشه؟

روغن یا کره رو بذار  داغ شه بعد ارد بریز بهش....هم بزن تا طلایی شه و بوی خام ارد گرفته بشه بعد ...

اعع چه جالب ما شربت میریزیم مثل حلوا شل تر میشه

نمک نمیریزیم

اره میتونی ارد برنجو با ارد گندم قاطی هم کنی فکر کنم قاطی بهتر بشه

ممنونم جالبه

اره تا حالا نه خوردم نه شنیدم با ارد برنج🤷‍♀️🤷‍♀️

اره تو گوگل هم گندم بود فقط

اره تو گوگل هم گندم بود فقط

توی گوگل سرچ کن طرز تهیه کاچی با آرد برنج میاره برا من آورد