2777
2789

خالم گفت تو دیگه شوهر نمیکنی

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس.نشو.حساس.نشو#    

امیدوارم هیچوقت سرت نیا...تقصیرشوهرت باشه بعدننش بیادپشت اونوبگیره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
امیدوارم هیچوقت سرت نیا...تقصیرشوهرت باشه بعدننش بیادپشت اونوبگیره

کون لق خودش و ننش

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
عزیزم خودتو ناراحت نکن و این حرف ارزشش رو نداره جدا میگم    

خیلی شکستم...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

4روز مونده به عقد بعد کلی بدبختی کشیدن وخرید رفتن وازمایش رفتن نامزدم گف من میترسم نمیدونم باتو خوشبخت میشم یانه گف میگن باید قلب بتپه بادیدن طرفت ولی قلب من نتپیده 😏گف وقت بدید فکرکنم میخوامت یانه 😏لعنت خدا بهش بیاد یاداوریشم اشکمودرمیاره هرجاهست انشاله خداازخودش وخانوادش نگذره الهی به حق علی تاوان قلب شکسته منو بده 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️