2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

169 بازدید | 21 پست

هنوز نه دکتری انتخاب کردم نه جایی رفتم فقط خودم دارم اسیدفولیک میخورم. هفته پنجم هستم. از همین الان باید دکتر و بیمارستان انتخاب کنم؟؟ البته فردا میخوام برم آز بدم. نمیتونم باور کنم که باردارم یه حس عجیبی دارم در صورتی که قبلش ذوق و شوق داشتم الان میترسم.

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👹👹تبریک میگم😂😂گفتم یکم بترسی😂😂

حس بد و عجیبی دارم احساس میکنم دیگه گرفتار شدم

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

مامان شدنت مبارک گلم 😍

ولی حتما باید هرچه زود تر بری زیر نظر متخصص زنان من به محض اینکه باردار شدم تیروئید بارداری گرفتم 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
تا باشه از این گرفتاری ها ، من ک خیلی ناراحتم همیشه خونم مرتب و ساکته، حتی دوست دارم صبح ها بد خوابم ...

اقدامی؟؟

مامان شدنت مبارک گلم 😍 ولی حتما باید هرچه زود تر بری زیر نظر متخصص زنان من به محض اینکه باردار شدم ...

حتما فردا میرم، دیشب فهمیدم