2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوا کردم حق با منه یا نامزدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 206 پست
من میگم نباید انقدر الان خرج کنه پس فردا که بچه آوردیم خرج بیشتری باید بکنه

چه ربطی داره؟؟تو میگی بچه اوردیم خونه رو بزرگ کنیم

اون داره از همین الان کارو یکسره میکنه خیلی بهتره

میدونی فروختن و دوباره خونه خریدن چقد دردسر داره؟

وات د فاز😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد این جوکه افتادم.

ﺗﻮ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﭼﻪ ﺑﻼﯾﯽ ﺳﺮﺕ ﺍﻭﻣﺪﻩ
ﻣﯿﮕﻪ :
ﺗﻮ ﻭﯾﻼﻣﻮﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺨﺮ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﻭﻣﺪﻡ، ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﺎﺯﺭﺍﺗﯿﻢ
ﺁﯾﻔﻮﻥ ﺷﺸﻤﻮ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ‏ﺍﺯ ﺷﺎﻣﭙﺎﯾﻦ ﺧﻮﺭﺩﻧﻤﻮﻥ ﻋﮑﺲ ﺑﮕﯿﺮﻡ .
ﭘﺎﻡ ﺳﺮ ﺧﻮﺭﺩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ ﺳﺮﻡ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﻪ ﺑﻐﻞ ﻣﻴﺰ ﺑﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﻣﻮﻥ ﺷﮑﺴﺖ?

ﯾﻬﻮ ﻣﺎﺩﺭﺵﮔﻔﺖ:
ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ﺫﻟﯿﻞ ﻣﺮﺩﻩ، ﺗﻮ ﺻﻒ ﻧﺬﺭﯼ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺗﻮ ﺳﺮﺵ .

خودافیس😂😂👌🏼

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
ماهم برای ماه عسل میگ بریم جزایر قناری ولی من میگم بریم شمال جوجه بخوریم  الانم قهر کردم ب نظ ...

نه طلاق نگیر شاید سر جوجه به تفاهم رسیدید  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌