2777
2789
عنوان

آیا من ترنسم

1379 بازدید | 49 پست

17 سالمه استخوان بندی درشتی دارم و چهار شونم عاشق ورزش های سنگین و خشنم قدرت بدنی بالای و ضربات دستم سنگینه و هیچ ظرافتی ندارم 

تحملم در برابر درد زیاده آدمی نیستم که گریه کنم مخصوصا در جمع خیلی از احساسات خوشم نمیاد زیاد علاقه ای به بچه ندارم خیلیا بهم میگن بی احساس چون علاقه ای ندارم که زیاد احساساتم رو بروز بدم و... 

و اینم بگم من دوست داشتم پسر بودم ولی الان که دخترم هیچ علاقه ای به تغییر جنسیت ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کسی نمیتونه کمک کنه 

برو مشاور 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

خیر ...!!

اقتضای سن و سالته این فکر ها .‌‌ 

بزرگ بشی خوب میشی

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

نه لزوما

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
2790
2778
2791
2779
2792