2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه قرار نیست علائم داشته باشن که گاهی ممکنه اصلا تهوع و درد زیر شکم نداشته باشی. و این خودش یه مزیته 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

قرار نیست همه علایم رو داشته باشی.من تا الان ک ۲۰ هفتم خداروشکر حالت تهوع و و یار اونجوری نداشتم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
نه دکتر گفته دوشنبه بیا صدای قلبشو بشنویم

انشالله میری میشنوی عزیزم نگران نباش من تا سه ماهگی اصلا باورم نمیشد باردارم انقد ک بی علائمم الان وارد ۴ شدم بازم علائم خاصی ندارم فقط از مرع بدم اومده و ی کم حالت تهوع گرفتم  همه مثل هم نیستن انشالله نینیت سالم میاد تو بغلت😍

انشالله میری میشنوی عزیزم نگران نباش من تا سه ماهگی اصلا باورم نمیشد باردارم انقد ک بی علائمم الان و ...

انشالله دلم پر میزنه برم صدای قلبشو بشنوم دکتر بگه همچی خوبه 😍

انشالله دلم پر میزنه برم صدای قلبشو بشنوم دکتر بگه همچی خوبه 😍

عزیزم😍😍😍انقدر حس قشنگیه انشالله میری میشنوی تونستی صدای قلب قشنگشو ضبط کن من ی تیکه فیلم دارم ازش تو غربالگری باگوشی گرفتم هی نگاه میکنم و غش میکنم واسش 😍