2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که دوساله تحقیق کردین نظرتون در مورد ده بزرگی و حق پناه چیه؟ من پیششون نوبت گرفتم

هیچوقت سراغ ده بزرگی نرفتم ولی درمورد حق پناه میتونم خیلی برات حرف بزنم اولا خودم رفتم مطبش هفت یا هشت تا از بیماراشو دیدم که ظاهری خیلی خوب بودن یه نفرشون ۷ ماه قبل عمل کرده بود میگفت از لحاظ تنفسی مشکل داره ولی ظاهر بینیش خوب بود دو نفر دیگه بودن که یه برجستگی دقیقا رو استخون بینیشون افتاده بود دکتر بهشون گفته بود چسب بزنن روش درست میشه یه نفر بود که این یکی ظاهر بینیش خیلی بد شده بود مخصوصا سوراخای بینیش واقعا بد بود به جز اینا بقیه همه خوب بودن

عزیزم شما که دوساله تحقیق کردین نظرتون در مورد ده بزرگی و حق پناه چیه؟ من پیششون نوبت گرفتم

من بینیم گوشتی بود بهم توضیحی نداد عکس و فیلم گرفت گفت برو من متوجه نشدم قضیه رو گفتم پس توضیحی چیزی نمیدید برام؟؟؟ گفت تو اصلا بذار ببینم عملت میکنم یا نه یکم رفتارش یجوری بود ولی نه خیلی بد اما از همه تو مطب شنیدم بعد عمل دیگه رفتارش خیلی بده اگه مشکلی داشته باشی قبول نمیکنه بد رفتاری میکنه ولی من خودم شخصا رفتار بدی ندیدم رفتار خوبی هم ندیدم ولی خیلی زود بهم نوبت دادن رفتار منشیا هم خوب بود 

یچیز دیگه اینکه خارج از مطبش سه تا از بیماراشو دیدم دوتاشون خیلی خوب بود فقط یکیشون بینیش بیش از حد سربالا بود سوراخاش قرینه بود ولی زیادی مشخص بود تو صورتش 

در کل من هر چی دیدم و شنیدم اکثرا راضی بودن از کار دکتر حق پناه و چون بینیم گوشتی بود بهم گفت عملم نمیکنه وگرنه به عمل با دکتر حق پناه فکر میکردم

یچیز دیگه اینکه خارج از مطبش سه تا از بیماراشو دیدم دوتاشون خیلی خوب بود فقط یکیشون بینیش بیش از حد ...

ممنون از توضیحت، اره حق پناه فوق العاده بی ادب و بد اخلاقه، من خودم دوبار پیشش ویزیت شدم ، بار دوم نزدیک بود گریه ام بگیره، نمیدونم والله، دو دل شدم، وگرنه هم پیش حق پناه نوبت عمل گرفتم هم ده بزرگی، از طرفی شوهرمم میگه اینقدر این دکتر و اون دکتر نکن، میگه چون حق پناه بهت گفته بینیت حیلی خوب میشه پس برو پیش حق پناه

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
یچیز دیگه اینکه خارج از مطبش سه تا از بیماراشو دیدم دوتاشون خیلی خوب بود فقط یکیشون بینیش بیش از حد ...

حق پناه معمولا گوشتیارو عمل نمیکنه، همون روزم میدیدم که از بعضیا عکس میگرفت و میگفت چند روز دیگه خبر میدم که عملتون میکنم یا نه، یه دختر دیگه ای هم اومده بود میگفت من چند ماه تو نوبت عمل بودم حالا که قراره هفته اینده عملم کنه باهام تماس گرفتن که دکتر عملت نمیکنه، بینیش گوشتی بود، بیچاره ناراحت بود که چرا دکتر سرکارش گذاشته

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
راستی گفتی هیچوقت سراغ ده بزرگی نرفتی، چرا؟ کاراشو دوس نداشتی؟

نمیدونم اصلا از اول کسی بهم پیشنهادش نداد حتی اسمشم یادم نبود تا الان  ولی الان خودم نوبت عمل پیش دکتر کبود خانی دارم واسه فروردین 

ممنون از توضیحت، اره حق پناه فوق العاده بی ادب و بد اخلاقه، من خودم دوبار پیشش ویزیت شدم ، بار دوم ن ...

اره راست میگه منم دیگه وسواسو گذاشتم کنار اخه هیچ کدوم از دکترا کارشون تضمینی نیست فرق زیادی هم ندارن با هم نمیشه گفت فلانی عااالیه فلانی بده

سلام عزیزم شما بینی ت رو عمل کردی؟؟ پیش کدوم دکتر؟

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792