2777
2789
نه دانشجوئم آره دانشجو های پزشکی خیلیاشون نا امیدن یا مثلا میگن به این همه اذیت شدن نمی ارزید  ...

من از شرایطم ناراصیم تو سرم هزار فکر میچرخه گاهی ب گدشته فکر میکنم میگم چرا نرفتم تجربی پزشک بشم کورکورانه گفتم بدم میاد کثیف کاری داره کلا درمونده شدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم سختی دروس منظورته؟

سختی دروس حقوق کم کشیک ها دیر رسیدن به درامد حتی درامد متوسط بیگاری کشیدن از دانشجو ها تو بیمارستان

همه اینا هست

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚
عزیزم به نظرت از الان میشه خوند و 1400 پرستاری دانشگاه آزاد قبول شد؟

آره میشه البته پشتکار و جدیت میخواد

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚
من از شرایطم ناراصیم تو سرم هزار فکر میچرخه گاهی ب گدشته فکر میکنم میگم چرا نرفتم تجربی پزشک بشم کور ...

من اصلا ازخون و.... بدم نمیاد سر یه رابطه عاشقانه کند زدم به رویاهام.هرچند الان نمونه یک دختر موفق با جایگاه اجتماعی بالا هستم (وکیل)

من از شرایطم ناراصیم تو سرم هزار فکر میچرخه گاهی ب گدشته فکر میکنم میگم چرا نرفتم تجربی پزشک بشم کور ...

اگه بدت میاد دست کم نگیر عدم علاقه رو

پزشکی اینقددددر سختی داره که فقط عشق به پزشکی میتونه جلودارش بشه

سختی دروس حقوق کم کشیک ها دیر رسیدن به درامد حتی درامد متوسط بیگاری کشیدن از دانشجو ها تو بیمارستان ...

ممنون عزیزم برای کسی که علاقه نداشته باشه واقعا سخته اما برای من که تصمیم گرفتم از خیلی چیزها هم بگذرم و در این سن بخونم هم دغدغه بزرگیه

ممنون عزیزم برای کسی که علاقه نداشته باشه واقعا سخته اما برای من که تصمیم گرفتم از خیلی چیزها هم بگذ ...

خواهش گلم سختیش برا همه اس ینی کسی نیس که بگه اصلا سخت نیست و اذیت نمیشه

اما کسایی که علاقه ندارن بیش تر اذیت میشن قاعدتا