2777
2789
من ۲۸سالمه رشته دبیرستانمم انسانیه  در حال حاضر دکتری دارم و تدریس میکنم و یه شغل دیگه به نظر ...

چرا عزیزم به این فکر افتادی که پزشکی بخونی؟ تدریس منظورت چیه؟ دبیر؟ آزاد؟ دانشگاه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا؟دانشگاه دولتی؟میشه یه کم در موردش توضیح بدید

خب یه اقایی بودن هوشبری خونده بودن و کار میکردن

بعد قبول شده بودن سراسری

3بار جدی خونده بود

جدا ازون تو سن 69 اینا هم بودن قبول شده باشن کلا هر ورودی یکی این مدلی داریم

شغل الآنم خیلی پردرآمد .ربطی به درآمد نداره

پس برا چی میخواید برید پزشکی بخونید؟ 

خیلیییییی دردسر داره

ینی برا جوانی که دغدغه آنچنان نداره هم سخته 

برا سن های بالا تر سخت تر هم هست

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚
پیرا پزشکیم  رشته رو نمیگم ممکنه بشناسنم 🤦🏻‍♀️

تموم شده تحصیلت؟ واقعا یعنی جو بین پزشکیا اینم هست که مفید نبوده تلاششون؟ یا مثلا نا امید باشن از شرایطشون راضی نباشن ؟!!

تدریس دانشگاه .و شغل دیگه ای هم دارم که شغل اصلیه ولی تو سایت نمیگم شناخته نشم

هیئت علمی هستی؟ خب چرا عزیزم به فکر پزشکی افتادی؟

ببخش سوال میپرسم چون منم تو سرم هزار فکر و راه هست

منم شاغلم ولی گاهی فکر میکنم عمرمو سوزوندم 

تموم شده تحصیلت؟ واقعا یعنی جو بین پزشکیا اینم هست که مفید نبوده تلاششون؟ یا مثلا نا امید باشن از شر ...

نه دانشجوئم

آره دانشجو های پزشکی خیلیاشون نا امیدن یا مثلا میگن به این همه اذیت شدن نمی ارزید 

البته خیلیا هم اوکین ها و علاقه دارن و سختی های رشته هم با جون و دل پذیرفتن 

ولی چیزی که رسانه همیشه سانسور میکنه همینه

که خیلیاشونم ناراضین 

و مشاورای کنکور با وعده الکی بردنشون سمت پزشکی

توی دانشگاه ما چندین بار هم چند تا از دانشجو های پزشکی خودکشی کردن که دانشگاه فوری خبر رو کاور کرد نذاشت کسی زیاد روش مانور بده 

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚