2777
2789
عنوان

هفته 34 بارداری

239 بازدید | 21 پست

سلام خانوما حرکت بچم دو روزه کم شده 

هر روز صبح بیدار میشم اونم باهام بیدار میشد و یه چندتا لگد میزد ولی امروز هرچی صداش کردم و تکونش دادم اصلاااااا 

صبحونه هم خوردم به هیچ وجه تکون نخورد 3 ساعت بعد یه کیک و ابمیوه خوردم و تو یه ساعت 7 بار تکون خورد لگد یا ضربه نه ها فقط مثل ماهی انگار داشت کمرشو کِش و قوس میداد و خیللللیییی آروم بود طوری که اگه دستم رو شکمم و نبود اصلا متوجه نمیشدم این در حالیه که هفته قبل اگه کیک و ابمیوه میخوردم بالای 20 تا حرکت میکرد... 

خیلی نگرانم بنظرتون برم بیمارستان nst بگیرن ازش؟ 

از کرونا میترسم بیمارستانا آلودست... 

چیکار کنم میتونید راهنمایی کنید🙏🥺

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برو عزیزم با رعایت بهداشت. از این هفته حرکتاش خیلی مهمه. با معده پر برو بخور

نگران کنندست بنظر شماهم اینجور حرکت کردنش؟ 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

منم هفته ۳۴هستم خیلی خودشوسفت میکنه قبلااصلااینطوری نبود

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
نه عزیزم نگران نباش عادیه  اللان بزرگتر شده و جاش تنگه

یهو اینجور کند میشه حرکتاشون؟؟؟ 

اخه تا من شیرینی نخورم تکون نمیخوره... شیرینی هم میخورم بزووورررر خودشو کِش و قوس میده 

خیلی نگرانشم

هرروزیه چیزجدیدازشون درمیاد😂

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
منم هفته ۳۴هستم خیلی خودشوسفت میکنه قبلااصلااینطوری نبود

تکوناش چجوریه مال شما؟ 

تکوناش چجوریه مال شما؟ 

تکون میخوره وخودشوخیلی سفت میکنه که قبلااینطوری نبود

تکون میخوره وخودشوخیلی سفت میکنه که قبلااینطوری نبود

بعد وعده غذاییت تکون میخوره؟ 

اگه غذا نخوری چی؟ 

چندتا میزنه؟